Hvordan er Terrazzo lavet?

December 19

Hvordan er Terrazzo lavet?

Mange husejere, på udkig efter langvarige, holdbare og attraktive slå gulvbelægning, ofte til terrazzo som deres løsning. Selvom det er i første omgang en smule pebret i forhold til andre gulve, kommer det med lavere samlede vedligeholdelsesomkostninger. Det kan også gøres til orden i en række farver og mønstre. Manufacturing-Wise, er det dybest set lavet ved at kombinere små chips af sten med en bindende materiale. Dette materiale er typisk enten færdige cement eller en epoxyharpiks.

Historie

Terrazzo er det italienske ord for "terrasser", og det var lavet hundredvis af år siden af venetianske arbejdere søger for at gøre brug af kasserede byggematerialer. Oprindeligt komponeret af rudimentære sten chips og murværk, er det blevet forbedret gennem århundreder. Når europæiske håndværkere kom til USA i slutningen af 1700-tallet, bragte de terrazzo med dem. Snart derefter, blev amerikansk marmor introduceret til mix. Siden da har moderne produktionsteknikker kun forbedret sin karakter.

Materialer

Terrazzo er sammensat af to store materialer: sten chips eller aggregater af andre materialer, og et bindende materiale. Sidstnævnte består normalt af færdig beton eller en syntetisk såsom epoxyharpiks. Når harpiks bruges, er det færdige produkt kendt som tynd-sæt terrazzo. De dyrere typer af terrazzo er normalt sammensat af færdig beton med fine marmor chips eller andre stone. De fleste noget kan placeres i enten, selv om, herunder glas, porcelæn og metal.

Konkrete Terrazzo

Konkrete terrazzo er lavet af første hælde en solid 3 - til 4-tommer dybe lag af beton. Når fundamentet former er fjernet, anvendes en 1-tommer lag af sandet beton så. Før alt sæt, indlejret metal dividers delvist ind i blandingen, uanset hvor en joint er nødvendig eller en farveændring ønskes. Det sidste lag består normalt af fine marmor chips kastet ind i blandingen. De er derefter indkapslet bruge tunge ruller. Alt er pakket op gennem en terrazzo-specifikke afsluttende proces.

Tynd-sæt Terrazzo

Tynd-sæt terrazzo kræver kun et enkelt lag af epoxy på 1/4-til 3/8-inch samlet tykkelse. Det har lagt ud i former og lov til at begynde at helbrede. På samme tid, er et vilkårligt antal forskellige aggregater af sten eller andre materialer tilføjet og blandes i epoxy før endelige hærdning. Metal divider strimler eller vand jet kuttere er brugt til at forme det færdige produkt. Igen, terrazzo efterbehandling opstår med særlige overnatning lavet for sin epoxy-baserede karakter.

Efterbehandling

Begge typer af terrazzo kræver efterbehandling før det kan påtage sig sin skinnende finish. En særlig grinder bruges efter indstilling eller hærdning for at udjævne overfladen. Enhver gouges eller depressioner er udfyldt ved hjælp af en murske og en fugemasse, der matcher den terrazzo look. Alt har derefter ryddet op og poleret for glathed. En fugemasse anvendes til at beskytte de faktiske overfladen af materialet og at gøre det ser blank.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com