Hvordan er Tiger ahorn lavet?

May 16

Tiger ahorntræ er en hårdttræ, der kommer fra den røde ahorn træ findes i USA og Canada. Dens unikke mønster er ideel til dekorative træværk. Det er også kendt som krøllet ahorn eller Fiddleback ahorn.

Illusioner

Korn mønster er helt adskilte i Tiger ahorn. Parallel- eller næsten parallelle linjer løber vinkelret på længden af bestyrelsen. Korn mønster findes i træ ændres dramatisk som træ er flyttet. Mørkere linjer bliver lysere og lysere linjer bliver mørkere. Dette skaber en illusion af bevægelse bølger. Tiger ahorn har mange striber i sin woodgrain; flere pr. tomme.

Ekspert forklaring

Den måde, lys absorberes af træ skaber den bølgelignende illusion. Høje absorption af lys producerer mørke bands. Hvis det meste af lyset reflekteres eller brydes, bliver striberne lysere. Absorption og brydning af lys ændringen som træ er flyttet, skaber de bølgelignende mønstre. Botanikere ved stadig ikke, hvordan dette fænomen er produceret. Ikke alle røde maples producere Tiger ahorntræ. Den unikke striping er stadig et mysterium, trods fremskridt inden for Plantegenetik.

Bruger

Trods sin mystiske oprindelse er Tiger ahorn træ ganske populære blandt Træsektoren. Det unikke korn mønster gør den ideel til dekorative formål. Det er også en meget stærk og tunge træ. Foruden møbler, er det også bruges til at gøre musikinstrumenter. For eksempel, har det været brugt til at gøre violiner, som førte til navnet Fiddleback ahorn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com