Hvordan et Galileo Barometer virker

March 9

Hvordan et Galileo Barometer virker

Ud over at være nyttigt værktøj til at forudsige kortsigtede vejr, kan Galileo barometre bruges som pynt til stuer af den videnskabelige-minded. De giver en visuel repræsentation af atmosfærisk tryk baseret på vandstanden i et åbent rør.

Dele

Galileo barometeret er baseret på et enkelt stykke glas og en væske, som regel destilleret vand. Glasset har et område dedikeret til boliger et reservoir af væske og en tynd, opad-vendt tud, der er åben til atmosfæren. Vandet er ofte farvet, så det kan ses fra en afstand.

Opsætning

For at fylde beholderen, skal du bruge en sprøjte til at overvinde det vakuum segl lavet på det punkt, hvor tuden forbinder med reservoir. Enheden er normalt vendt på hovedet og fyldt en sprøjte-fuld ad gangen indtil væsken er cirka halvvejs oppe på tuden. Der skal være plads til væskeniveau at svinge i begge retninger som atmosfærisk trykændringer.

Funktion

Når en lavtryks vejrsystem nærmer, vægten af luften trykke på den åbne ende af tuden falder, så vandstanden til at stige. Omvendt, når en højtryks system bevæger sig, vil det skubbe vandstanden. En skala kan printes på tuden svarende til inches af kviksølv, normalt mellem 28 og 32 inches.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com