Hvordan får jeg dræber af mug i min plæne?

October 13

Mold er mere almindelige i plænen, end folk er klar over. Desværre, mange mennesker ved ikke, at de har en støbeform problem og er ikke sikker på hvad det ligner. For folk, der tror, de har en græs skimmel er problem, gør en søgning på nettet for at afgøre, hvorvidt det de ser, er en mug og hvilken type af mug, det er, det første skridt til at behandle den. Det er vigtigt at behandle det, fordi det kan blive sporet omkring (herunder inde i hjemmet) og kan være farlige for alles helbred, herunder børn og kæledyr.

Mug og alger

Det kan være svært at fortælle mug og alger fra hinanden. Begge kan ske på en græsplæne og begge kan ødelægge udseendet. Der er flere grønne sorter, men heldigvis, de kan både behandles med relativt enkle hjemmelavede løsninger.

Eddike

Fyld en spand med destilleret hvid eddike. Du skal bruge en scrub pensel, som du er ligeglad. Jeg ville ikke anbefale at bruge en scrub pensel, du typisk bruger til at rense dit hjem. Du ønsker at smide en krat pensel, når den desinfektion er afsluttet til at sikre, at du ikke spredes formen. En krat pensel kan findes på de fleste dollar butikker eller discountbutikker, såsom Dollar General. Eddike vil næsten altid dræber alger og vil dræbe skimmel omkring 90 procent af tiden.

Dyp en scrub pensel i eddike og begynder at skrubbe på de mugne dele i plænen. For mindre områder, en sprayflaske eddike kan bruges, men hvis en stor del af værftet er dækket af mug, du skal bruge en spand. Hvid eddike er forholdsvis billige (normalt $1 eller $2 for en gallon), så får en masse.

Når alle områder har været skrubbes godt, tømme spanden eddike ud og fyld den med frisk vand. Ved hjælp af en smid-væk stor svamp (igen, fundet på dollar eller discountbutik), skyl fra det berørte område af dyppe svampen i det friske vand og aftørring område ned, skylning svamp ofte. Brug en smid-væk klud til at tørre området godt. En pakke med 18 vaske tøj kan købes for under $5 hos Wal-Mart.

Hvis formen har spredt sig til væggene og andre elementer, skal du følge ovenstående anvisninger, men bruge en slange til at slange ned væg eller vare og så sørg for at tørre det godt.

Hvis eddiken ikke virker

Hvis eddike ikke gøre tricket, bruge 50 procent blegemiddel og 50 procent vand. Bland i en spand og igen anvende med et krat pensel på samme måde som du gjorde før. Sørg for at bære tøj du er ligeglad med, fordi det er sandsynligt, at du vil få blegemiddel sprøjt på dit tøj. Nogle mennesker bruger kun 2 kopper af blegemiddel til 1 gallon af vand, men den standard blandingen er halvdelen og halvdelen.

Hvis eddike og blegemiddel ikke gøre tricket, skal du bruge en svamp behandling, som du køber fra en home improvement eller havearbejde center. Tage et billede af de inficerede områder eller Sørg for, at du kan give en god beskrivelse og tale med nogen, der kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken behandling vil fungere bedst. Følg instruktionerne pakke til behandling af plænen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com