Hvordan får jeg dræber mos vokser på min mursten fortovet?

October 13

Mos kan vokse hurtigt i mellem fortov mursten. Det har tendens til at vokse i klumper, især i områder med skygge og fugt. Mos kan være meget stædig, og for at dræbe det i mursten, du skal være konsekvente og anvende effektive metoder. Heldigvis er der nogle husholdningsartikler, der kan bruges til at fjerne mos i mursten fortove.

Bleach det

Bruge husstand blegemiddel for at slippe af med mos. Vær sikker på at bære beskyttelseshandsker og briller, når du bruger blegemiddel. Bland vand og blegemiddel sammen i lige store mængder. Bruge en speciel sprayflaske, der ikke bruges til noget andet og sørg for at mærke det og huske blandingen er kun effektiv i 24 timer. Spray hele mos-dækket området. Det vil begynde at dreje hvid fra blegemiddel. Slange ned området med en almindelig haveslange. Et alternativ til blegemiddel er bagepulver. Drys bagepulver på mos og lad det sidde i en fuld dag. Blot feje op uanset bagning soda pulver er stadig tilbage på jorden. Dem med følsomhed til at blege skal vælge denne metode.

Magten vaske det

Power vask kan også være meget effektive til at fjerne mos fra mursten fortove. Det kan ikke være omkostningseffektivt at købe en højtryksspuler bare for at fjerne mos, men. Overveje at leje en fra et havecenter eller leje en landscaper at gøre arbejdet. Når du bruger en højtryksspuler på mursten, Sørg for at indstille det under 2500 pr. kvadrattomme af vand pres for at undgå at beskadige fortovet. Desuden, bør højtryksspuler holdes mindst en fod fra mursten.

Kog det

Th gammeldags metode til at bruge kogende vand for at fjerne mos ikke har kun vist sig at være effektive, det er også sikkert for miljøet. Være forsigtig, og hæld den kogende vand direkte på mos. Det næste skridt er at skrubbe moss med en pensel, der har stive børster. Efter at blot feje snavs væk og slange ned i området.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com