Hvordan får jeg dræber myrer i mit urtepotter?

September 21

Myrer er stor på teamwork. Det er meget sandsynligt, de kan have planer om at overtage det, hvis du ser dem i eller omkring dit blomsterkrukker. Mens de ikke kan skade planten fysisk, kan de gøre det uønsket til bringe pot inde når vejret bliver koldt. Løsningen er at få myrer ud af potten uden at skulle skille sig af med dit anlæg. Der er flere måder at opnå dette.

Diatoméjord

Brugen af diatoméjord, eller DE, er effektive i drab og repelling myrer i Urtepotter uden at forårsage nogen skade på dine planter, ifølge ThrifyFun.com. DE er en økologisk og sikker sediment sammensat af skeletrester af alger kaldet kiselalger.Drys DE støv rundt i bunden af anlægget og på toppen af jorden. Myrer bør begynde at udtynde inden for 30 minutter af programmet. Du kan købe DE på havearbejde centre eller bestille det online.

Borsyre

Du kan vælge at bruge borsyre som en myre pesticid, hvis du er sikker på ingen kæledyr eller børn vil komme i kontakt med det. Dette stof vil sandsynligvis ikke skade dine planter, men det er giftige ved indtagelse, ifølge HarvestWizard.com.Du kan lave din egen borsyre ant agn ved at opløse 1 tsk af borsyre pulver og 10 tsps. sukker til to kopper vand. Soak bomuld bolde i opløsningen og læg dem i en lille krukke (ligesom en baby food krukke) og stikke huller i toppen store nok til myrer for nemt at komme ind og ud. Sætte jar oven på jorden i dine potteplanter og myrer bliver der snart at tage agn. De vil tage stykker af vat tilbage til reden, hvor andre vil dele det og blive dræbt af sin tørring effekter.

Ant voldgrav

En myre voldgrav er en mulighed, hvis du vil forhindre myrer fra at komme ind i dine planter til at begynde med. Små urtepotter kan angive på en dyb tallerken og fyldt med vand. Myrerne vil sandsynligvis ikke svømme voldgrav at komme til dit anlæg. Hvis de allerede er der, dog vil de ikke kunne komme ud. Så er dette en præventiv foranstaltning kun.

Hjem retsmidler

Flere hjem retsmidler eksisterer for at afvise eller dræbe myrer i urtepotter. Brug af baby pulver drysses rundt i kanten af potten og på toppen af jorden får myrerne flytter ud hurtigt som lugten og smagen af pulveret er meget stødende for dem, ifølge GardenersWorldOnline.com.Du kan også bruge citron te træ olie (ca 40-60 dråber) blandes i en sprayflaske vand til at slippe af med myrer på planter. Spray blandingen direkte på jord og blade, som det ikke vil skade planten, men det vil drive myrer væk.Kanel og sort peber kan kombineres for at skabe en uvenlig miljø for myrer i urtepotter. Drys en halv og halv blanding af disse krydderier på snavs omkring dit anlæg til frastøder myrer og holde dem væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com