Hvordan får jeg dræber vilde svampe i min plæne?

March 26

Hvordan får jeg dræber vilde svampe i min plæne?

At fjerne vilde svampe fra græsplæner kan være ønskværdigt, fordi mange er giftige og kan der bekymringer børn kan spise dem. En anden grund er, kan de være grimme. Vilde svampe, dog skader ikke græsplæner. Svampene kan faktisk være gavnligt for græsplæner, fordi de hjælper nedbrydes organisk materiale, såsom døde blade.

Fungicider kontrollerer ikke svampe

Svampe er de frugtbærende strukturer af svampe. Svampe kan leve i græsplæne jord i årevis uden at producere svampe indtil gunstige betingelser såsom overdreven thatch og langvarig fugt forårsager svampe til at vokse, ifølge University of California integreret skadedyrsbekæmpelse Management Program. Små sporer fra svampe transporteres med vinden og sprede svampene i græsplæner og andre websteder. Fungicider kontrollerer ikke svampe, så du skal bruge kulturelle metoder til at styre dem.

Kulturelle kontrolmetoder

Du kan plukke svampe i hånden eller grave dem ud fra græsplæne til at dræbe dem. Men det ikke ændrer de gunstige betingelser, som har forårsaget svampe til at vokse. Svampe vokser i overdreven thatch, der er lavet af rådnende stængler, blade og andet organisk materiale, såsom døde rødder. Fjerne græsplæne thatch svampene fodring på at holde svampe fra spiring. Bruge en rake eller dethatcher i efteråret til at fjerne strå. Hvis svampe fodring på døde rødder, grave op rødderne og fjerne dem. Aerifying jorden vil forbedre vandindtrængning i jorden og reducere våde forhold, der hjælper svampe producere svampe.Anvende kvælstofgødning til plænen vil hjælpe hastighed nedbrydning af organisk stof at svampe lever af at producere svampe. Kvælstof i goedningen bør frigives straks ned i jorden, ikke langsom frigivelse eller vandopløseligt kvælstofgødning. Ammonium sulfat og andre speciale gødning er anbefalet til dette formål.Cirkulær eller semi-cirkulært ringe af græs i plænen kan være forårsaget af fe ring svampe. Svampe kan eller kan ikke være voksende i ringen. En svampe mat kan danne i den ring, der er så tunge, at vandet ikke kan trænge igennem det og græs inde i ringen kan dø fordi det ikke kan få vand. Aerifying det berørte område vil bryde op svampe måtten og tillade vand at bevæge sig gennem jorden. Grundigt vand det behandlede område bagefter og fjerne jord kerner produceret af aerification og kassere dem.Undertiden er fe ring svampe måtten for dybt til at aerify jorden. Bruge en lille augur eller skovl for at bryde op svampe måtten. Fjern de angrebne jord og erstatte det med friske snavs, der har lidt organisk materiale i det for svampe at fodre. Grundigt vand det behandlede område. Det behandlede område vil fylde med krybende plænegræs eller det kan være nødvendigt at være tilsås med græs.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com