Hvordan får jeg en opvarmning kanalen fra en attisk til en kælder?

June 19

Hvordan får jeg en opvarmning kanalen fra en attisk til en kælder?

I boliger hvor ovnen ligger på loftet, dirigeres kanalen arbejde også gennem loftet. I mange tilfælde er det at foretrække, da du har ingen udluftning på gulvet for at hindre placeringen af møbler. Hvis hjemmet er ved at blive renoveret og kælderen forvandlet til et boligareal, derefter bliver det nødvendigt at rute kanalen arbejde fra loftet i kælderen. Mens dette ikke er en nem opgave, er det bestemt opnåelige.

Instruktioner

•Locate et interiør skab som i et område ovenfor, og nedenstående punkter hvor kanalen arbejde kan tilgås. Forsøge at vælge et skab, som er sjældent anvendte, såsom i en ekstra soveværelse. Du vil være at skære et hul gennem loftet i en bageste hjørne af skabet, så vælg et hjørne, der ikke indeholder et loft tværbjælke.

•Measure diameter af fleksible kanalen arbejde du har købt og overføre disse målinger til den closet loft. Fleksibel kanalen arbejde kommer i flere diametre og kommer normalt i længder med 20 eller 25 fødder. Kanalen arbejde er lettere at arbejde med end de hårde metalplader og vil foretage luftstrøm lige så effektivt. Når hullet er skåret i loftet, feed ene ende af kanalen arbejde ind på loftet, hvor det kan blive forenet med den eksisterende kanalen arbejde.

•Mark diameter af kanalen arbejde på skab gulvet direkte under hul du bare skæres i loftet. Bor en 1-tomme hul indeni mærket som udgangspunkt for din cut. Ved hjælp af enten en stiksav eller Save-all, skære igennem gulvbelægning og sub gulv. Feed kanalen arbejde gennem hullet og ind i kælderen. Fleksibel kanalen arbejde skal være trukket lærte at forhindre enhver sagging eller kramper, som kan forårsage begrænset luft-flow.

•Tilslut den nye rørledning til eksisterende kanalen arbejde. Ved hjælp af tin snips, skæres et hul i den eksisterende kanal lidt mindre end diameteren af flex-kanalen. Feed i en lille mængde af den nye kanal, men ikke nok, så det kan begrænse strømmen af luft inde i kanalen. Uanset hvordan stram pasform er, forsegle kanter med rigelig mængder af gaffatape for at få en lufttæt forsegling.

•Klippe nye kanalen arbejde til den ønskede længde for at nå til udgangspunktet i kælderen. Den resterende del af kanalen arbejde i kælderen kan være hårde metalplade kanalen arbejde, eller en fortsættelse af isolerede fleksibel rørledning materiale. Hvis bruger fleksible Kanalen kan det være sværere at passe og Placer ventilationskanaler. Enten system skal suspenderes af stropper fra de overliggende strøer.

Tips & advarsler

  • Du kan bygge en træramme af 2 x 4 knopper omkring kanalen arbejde. Derefter søm tildannet stykke af drywall på rammen til både skjule og beskytte kanalen arbejde.
  • Når du foretager eventuelle nedskæringer, altid bære øjenbeskyttelse. Når du skærer gennem loftet er du sandsynligt at støde løs isolering. Du bør bære en beskyttende maske, når du arbejder i dette område.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com