Hvordan Fastgør et espalier til huset?

October 10

Hvordan Fastgør et espalier til huset?

Et espalier er en gennemførelse, der ranker og klatring planter vokser på. Mange typer af espalier kan bruges, afhængigt af dine behov. Når der er knyttet til et hus, kan et espalier være lavet af materiale, herunder træ, stål, jern eller bambus. Valget af materiale bør gøres, når du overveje de planter du har til hensigt at vokse og den ønskede typografi.

Vælge din placering

Når fastgørelse eller fastgørelse et espalier til huset, bør det første hensyn være hvilken slags plante du skal sætte på din espalier. Du bliver nødt til at bestemme den korrekte placering for din espalier afhængigt af typen anlæg. For eksempel, hvis du ønsker at plante klatring planter som ærter, roser eller tomat, skal tremmer placeres på et sted, hvor der er anstændig mængde solskin. For de fleste klatring planter behøver din espalier ikke at være lavet af meget stærkt materiale. For eksempel, er tomater, ærter, roser og bønner ikke sandsynligt at være meget tunge, så en mellemstore espalier, der er lavet af træ ville gøre.

Indlæg

De stillinger, der går ind i gitter er rygraden i gitter. Afhængigt af materialet stakes, det første skridt til fastgørelse til gitter er at grave stillinger i jorden op mod huset, som om de var. Disse indlæg skal bankede i jorden direkte ved siden af huset, således at espalier vil være rørende hus når knyttet til stillingen.

Buer

Buer til tremmer er den næste vigtigste del af den struktur, der skal konstrueres. Disse er billig og nem at fastgøre til huset. Tværbjælke materiale, der ligner en bue vil gøre. Hvis disse ikke er tilgængelige, vil et sæt af enkle lige pinde gøre så længe de er holdt i omvendt 'V' holdning oven i de bærende stillinger og derefter naglet til de bærende stillinger og til huset. Du kan vedhæfte gitter til huset, først placere den på den placering, hvor du agter for de V formede stykker til at gå. Har en ven, hold disse stykker på plads, så du kan vedhæfte dem. Brug de relevante søm--mursten søm, sten negle eller træ søm--vedhæfte disse stillinger både til den relevante placering på huset. Placere flere søm i de V-formede stykker, da de er holdt op mod huset. Som minimum bør disse negle på hver ende af stykkerne og der skal være flere søm i midten for at sikre, at espalier er forsvarligt fastgjort. Antallet af negle skal tillægger Parlamentet espalier vil variere afhængig af vægten af det materiale, du bruger til espalier og vægten af planterne du ønsker at støtte. Den mere vægt du forvente espalier at støtte, mere negle skal du.

Det sidste trin er at wire buer til espalier stakes eller stillinger. Du kan gøre dette ved hemming buer og stillinger med ledninger. Når dette er gjort, vil hele struktur bygget og fastgjort til huset.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com