Hvordan fejlfinding af indenlandske afrimning Timer

June 14

Køleskab kører i køling cykler hele dagen for at holde en ensartet temperatur. Disse cyklusser undgå energispild og overdreven anstrengelse af kompressoren. Afrimning timeren er den vigtigste komponent kontrollere disse væsentlige cyklusser. Afrimning timeren skærer magt til kølesystemet hver par timer for at forhindre køleskabet bliver for koldt. Ice oprustning på indersiden af køleskabet er en indikation af afrimning-timeren ikke er i orden, at yderligere undersøgelser kan være nødvendige.

Instruktioner

•Tag køleskab fra væggen for at forhindre stød under testprocessen.

•Locate afrimning timeren. Afrimning timeren er normalt placeret i en af tre steder: bag den kick plade eller gitter bunden foran på køleskabet, bag et panel i fryseren eller i køleskabet, selv. Afrimning timeren er en lille enhed med fire metallisk terminaler kommer fra bunden af enheden.

•Tag skruer fra afrimning timer og trække det væk fra køleskabet. Frakoble ledningerne ved at trække på wire-stik, ikke på ledningerne.

•Indstil dit multimeter, en enhed, der anvendes til test af spænding, at indstillingen "RX1". Sted, en af sonder fra multimeter på terminalen mærket "C" eller "3." Hvis ingen terminal er markeret, finde den terminal, der er forbundet til den hvide ledning. Dette er den fælles terminal. Røre andre sonden til en af de andre terminaler. Tryk på hver terminal en ad gangen, holder andre sonden på fælles terminal. Det første og andet par af terminaler bør læse nul eller nær nul, mens tredje terminal vil læse infinity. Udskifte timeren, hvis du får en anden læsning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com