Hvordan filtrerer jeg ud af jern fra min haven slange?

May 17

Afhængigt af hvor din udendørs vand studsene får deres leverancer fra, kan du finde, at det vand, der kommer ud af dine slanger har en misfarvet udseende. Dette kan skyldes en ophobning af jern i vandet i sig selv og igen i slangen. Mens dette har ingen umiddelbar sikkerhedsrisiko, medmindre du finde dig selv drikke fra slangen ganske ofte, kan det gør rengøring vanskelig. For at løse problemet kan du beslutte at prøve filtrering din vandslange.

Hjemmelavet filtre

En hjemmelavet slange filter er en forholdsvis ligetil ting at gøre, og selv om det ikke vil give de samme resultater på lang sigt som en mere holdbar store-købte filter det kan fungere fint for langt færre penge. De vigtigste dele til en hjemmelavet vandfilter er en filtrering mekanisme som et kaffefilter og en enhed til faktisk rense vandet som særlige trækul. Denne trækul er ikke det samme som den slags du ville bruge til en grill, men i stedet er speciale kul bruges specifikt i filtrering og destillation. Du bør kunne finde denne slags kul på pet butikker med fisk tank tilbehør, som det er almindeligt anvendt i akvarium filtrering. For at opbygge filteret, skal du blot bruge to kaffefiltre sandwich et lag af trækul og derefter bruge elastikker eller zip bånd for at sikre hele forsamlingen over forsiden af slangen. Dette vil mindske vandet flyde lidt men vil gøre et godt stykke arbejde af filtrering enhver jern ud af vandforsyningen. Du kan også finde, at hvis du bruger slangen ganske ofte skal du konstruere et nyt filter, når gamle bliver grundigt gennemblødt gennem.

Store-købte filtrering enhed

Da jern indskud i en haveslange og udendørs vandforsyning er kan et ret almindeligt problem, professionelt lavet vandfiltrering systemer levere fremragende resultater med at fjerne jern fra vandet. Du bør kunne finde disse filtre på enhver haven forsyning butik. Fordel at bruge en store-købte filtrering metode over at lave din egen er, at de store-købte filtre vil gøre brug af mange typer af filtrering kemikalier og meget mere avancerede filtre. Disse vil fjerne store mængder af jern samt forskellige andre urenheder i vandet, som en hjemmelavet filter simpelthen ikke være i stand til at håndtere. Desuden, de vil vare meget længere end et kaffefilter og trækul ville. Det er ikke til at sige, at filteret til sidst ikke behøver at blive ændret. På et tidspunkt efter nok selv bruge skal en store-købte filtrering enhed et nyt filter, som kan ofte købes i udskiftning packs. Det betyder, at i det lange løb ved hjælp af store-købte metode kunne koste dig en betydelig mængde af penge. Du skal overveje, hvor ofte du skal bruge din vandslange og hvor beskidt dit vand ser ud til at være inden der træffes en beslutning om at købe et filter eller bare lave dine egne for kortsigtede brug.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com