Hvordan finder jeg ud af behovet for yderligere hus isolering i Colorado?

July 20

Hvordan finder jeg ud af behovet for yderligere hus isolering i Colorado?

Isolerende dit hjem kan hjælpe dig med at bevare temperaturen i dit hjem, mens at reducere din opvarmning og køling omkostninger. Ligesom du ville bære varmere tøj på højereliggende, er det vigtigt at forberede din Colorado hjem ved at sørge for, det er ordentligt isolerede. Temperaturen inde i din husstand, bør ikke berøres af den udendørs temperatur. Det er vigtigt at vide, hvordan at bestemme behovet for isolering og mængden af isolering skal du før skæreprocessen hjem forbedring.

Instruktioner

Bestemme behovet for isolering

•Indstil hvor meget isolering, dit hjem er ved at måle med en lineal på flere punkter i loftet. Hvis du har mindre end 6 inches af isolering, skal du sandsynligvis mere.

•Kontrollér omkring Vinduer, vægge, gulve, kælderen eller krybekælder og andre områder til at bestemme, hvis disse områder har brug for ekstra isolering af fornemmelse for et udkast til forøgelse af varme eller kulde.

•Kontrollér alder af dit hjem og prøve at finde ud af, når dit hjem var sidst isoleret. Hvis dit hjem er mere end 10 år gamle, skal du højst sandsynligt ekstra isolering.

•Consider hvor du bor, især den højde, hvor du bor i Colorado. Kig på r-værdi på isolering, som står for modstandsdygtighed over for varme flow eller evnen til at isolere per inch af isolering. Du skal bruge en højere r-værdi, hvis du bor på et højere højde.

•Indstil hvordan dit hus er bygget--uanset om det er en eksisterende træ ramme eller et nyt træ ramme hjem--samt typen af varmekilde, da disse vil kræve forskellige niveauer af isolering.

Colorado zoner

•Indstil som zone din Colorado hjem er i, som skal variere fra 6 til 8, afhængigt af klimaet og elevation hvor hjemmemappen er placeret.

•Undersøg R-værdier, som det amerikanske Department of Energy, som anbefaler R49 til R60 til loftsrum og R25 til R30 for sal, mens katedral lofter er R30 til R60, og væggen er R13 til R31 for et nyt træ-ramme hjem. Eksisterende træ-frame homes kræver R49 til R60 for et uisoleret loft, R38 til R49 for en eksisterende 3-4 inches af isolering eller R25 til R30 for gulv isolering.

•Kontroller din lokale bygning koder ved at konsultere din bystyret. Isolerende et hjem, er det vigtigt at følge det minimumsbeløb, der er fastsat af den lokale regering.

Tips & advarsler

  • Når du vælger isolering, overveje den total arbejdsindsats og om isolering vil bosætte sig over tid. Også, den amerikanske miljøstyrelse mener livscyklus af isolering, glasfiber, cellulose, og slagger uld er det mest miljømæssigt venlige.
  • Hvis du måler mængden af isolering i dit loft, gå videre med forsigtighed og sørg for at du bo på strøer og falder ikke på gips loft nedenfor.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com