Hvordan fjerne laminat fra køkkenbordet & satte et stykke træ i dets sted?

August 2

Hvordan fjerne laminat fra køkkenbordet & satte et stykke træ i dets sted?

Bordplader gøre op en enkelt største flader i de fleste køkkener, så en ændring til bordplade overflade repræsenterer en af de nemmeste måder at gøre en stor ændring i udseendet af hele rummet. Laminat kan er et slidstærkt countertop materiale, men blive slidt eller dateret over tid. Forlader køkkenbordet substrat i stedet og erstatte laminat med træ er en måde at opdatering eller dine tællere. Vælg en hårdttræ, der kan tage fugt og misbrug af køkken liv. Maple er et fælles udvalg for tællere og slagter blokke.

Instruktioner

•Tag kanten af køkkenbordet til at give adgang til fælles mellem laminatet og krydsfiner substrat. Lirke kant bestyrelsen løs med et brækjern, indtil neglene slipper. Holde det til at bruge som skabelon for nye træ kanter.

•Applicer varme til toppen af laminat til at blødgøre limen holder det til køkkenbordet ved hjælp af en varmepistol. Kør pistolen på en medium indstilling. Holde den i gang at forhindre afbrænding laminatet. Starte fra kanten. Slip en tynd spartel eller hjælpeprogram kniv blade i sømmen langs bunden af laminat og lift op til at begynde fjernelse.

•Sæt en mejsel, dowel stang eller andet værktøj ind i hullet til at holde laminatet op og forhindre limen i laminatet igen at overholde. Arbejde langs kanten af disken, indtil hele kanten er løftet tilbage 4 til 6 inches og holdt oppe. Tillad laminat til afkøling i fem minutter.

•Spray acetone fra en squeeze flaske ind i hullet mellem laminat og bordplade til at løsne den resterende klæbemiddel hurtigere. Løft på laminatet, som du går, skrælning det tilbage, indtil hele overfladen er fjernet. Brug acetone og en skraber til at fjerne så meget af limrester fra krydsfiner substrat som muligt og lade det tørre.

•Measure køkkenbordet og mark et stykke af 3/8-inch kabinet-grade krydsfiner i kornet af dit valg passer til køkkenbordet. Skære det ud ved hjælp af en rundsav med en bøde tand klinge til en jævn kant.

•Sand overflade med et bælte sander til rå det. Roll på en ny frakke af kontakt cement til krydsfiner substrat af køkkenbordet og bagsiden af de nye krydsfiner, der dækker. Lad det tørre i 30 minutter.

•Tip krydsfiner og sæt det op på køkkenbordet med bagsiden kant ned først, mod backsplash. Line up enderne omhyggeligt og tryk tilbage i backsplash når du sænker brik på plads. Bruge en J-roller til tryk på træet ned og sætte det i limen.

•Klippe stykker af 1 af 2 i den passende korn til at passe køkkenbordet kanter, ved hjælp af de gamle kant som en skabelon. Gøre din nedskæringer med en miter så. Søm dem på plads med finish negle hver 10 til 12 inches langs den kant, der flugter med toppen af den nye krydsfiner.

•Applicer en jakke af pletten i dit valg af farver og mindst tre frakker klart polyurethan at forsegle den. Arbejder efter etiket instruktioner for anvendelse og tørring gange. Brug en god, blød børste børste og lange, lige streger for de bedste resultater.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com