Hvordan fjerner CLR Rust?

January 1

Introduktion

CLR, eller Calcium Lime Rust Remover, er et populært rengøring opløsningsmiddel. Ikke kun fjerner CLR calcium og kalk aflejringer forårsaget af hårdt vand, men det fjerner også den rust forårsaget af korrosion af metal. Rust er et fælles problem på mange overflader og drejer sig om rengøring i mange husholdninger. Der er mange måder at rense rust pletter fra hjemmelavede retsmidler til kommercielt tilberedt rengøringsmidler. Calcium Lime Rust Remover er en hurtig og nem måde at fjerne rust pletter i hele hjemmet.

Hvad er Rust?

Rust er lavet når metal og vand kommer i kontakt. Jern, aluminium og kobber er tre metaller, der ruster, men jern er, de fleste mennesker er fortrolige med. Metal, vand eller fugt og ilt er de tre komponenter, der er nødvendige for at oprette rust. Når metallet bliver våd eller fugtig, reagerer vandmolekyler med CO2-molekyler, der er til stede i atmosfæren. Denne reaktion skaber kulsyre, som derefter svækker de kemiske bindinger af metal. Metal begynder at bryde, eller korroderer. Korrosion er en elektrokemisk proces og er også kendt som rust. Som metal korroderer, vandmolekyler--bryde 2 dele hydrogen og 1 del ilt--ned, hvilket resulterer i en fri ilt molekyle. Denne ilt molekyle kombinerer med den korroderende metal til at oprette en ny stof. Den nye sammensatte er en oxid. Jern bliver jernoxid og aluminium bliver aluminium oxid. Disse er de videnskabelige navne for rust, afhængigt af de involverede metal.

Hvordan CLR fjerner Rust

En syre er normalt bruges til at fjerne rust pletter. Citronsyre (fundet i nogle frugter) og eddikesyre (fundet i eddike) er to af de syrer, der anvendes i hjemmelavet rust flyttefirma. Kommercielle rust flyttefirma tilbyder måske den bedste løsning for virkelig stædig rust pletter. CLR er en meget stærk pletfjerner og er lavet af kemikalier, der kunne være skadelige for nogle personer. Som et kommercielt gjort renere har CLR et proprietært formel, så dets ingredienser ikke er tilgængelige for offentligheden. Ifølge webstedet CLR er produktet en "vandig sure renere." Webstedet fastslår også, at denne pletfjerner er "den eneste patenteret kalk og rust remover på markedet i dag."

Den vigtigste ting at huske på ved hjælp af CLR er at læse vejledningen på beholderen grundigt og følg alle anvisninger. Det er bedst at bruge CLR i et godt ventileret område. Gummihandsker er også nødvendige. For at rense rust pletter, spray eller hæld en lille mængde af CLR sæbe på en klud, rengøring klud eller svamp og derefter mætte rust pletten. Ingen skrubbe er nødvendig. CLR opløser hurtigt pletten. Efter 2 minutter, skyl helt det behandlede område med koldt vand. CLR er bedst bruges på hårde overflader som porcelæn, metal, mursten og chrome. Du kan fjerne pletter fra toilet skåle, Badekar, håndvaske, glasfiber og rustfrit stål med CLR. Men CLR er ikke egnet til alle overflader. CLR bør ikke anvendes på tekstiler eller skoven. CLR er også sikkert for septiktanke.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com