Hvordan fjerner jeg forreste del af en Maytag Performa skive?

June 26

Hvordan fjerner jeg forreste del af en Maytag Performa skive?

Når du foretager reparationer til din vaskemaskine er det nødvendigt at ophæve visse dele af vaskemaskinen kabinet. Når du har brug at få adgang til motor, pumpe eller lavere bandage på karret på din Maytag Performa, skal du fjerne frontpanelet af vaskemaskinen. Performa kabinettet er ikke en one-piece kabinet som mange skiver. Frontpanelet fjerner fra Skive ligesom mange tørretumbler frontplader. Fjernelse af frontpanelet kræver at hæve toppanelet i vaskemaskinen til at få adgang til de sikre skruer.

Instruktioner

•Tag Maytag Performa skive netledningen ud af stikkontakten. Indsætte en 2-tommer spartel mellem frontpanelet og toppen af vaskemaskinen 4 inches fra den venstre forreste hjørne.

•Lift op i venstre hjørne af det øverste panel mens glidende den spartel over foråret klip, der sikrer panelet. Flytte den spartel til front højre i vaskemaskinen til at frigøre den højre fjederklemmen. Løft den øverste bagsiden mod bagvæg.

•Locate to skruer inde i de forreste hjørner, der sikker toppen af frontpanelet til kabinet skinnen. Fjern skruerne med en Phillips-head skruetrækker.

•Hældning toppen af front panel mod dig og løfte den op af siderne til at frigøre fanerne nederst. Flytte den forreste panel ud af din måde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com