Hvordan fjerner jeg limet på udendørs tæppe

September 28

Disse dage, kommer udendørs tæppe i farver og stilarter meget mere tiltrækkende end den grønne Astroturf lagt af mange boligejere i 1970 ' erne. Hvis du har nogle af disse utiltrækkende grønne ting på en udendørs terrasse, veranda eller trin, overveje at fjerne det og - hvis du skal dække overfladen - erstatte det med nogle af de nyere, opdateret udendørs tæpper. Hvis løber er kommet løs på sin egen i nogle steder, er det også en sikkerhedsrisiko, der skal fjernes.

Instruktioner

•Brug razor kniv til at skære løber i mindre, mere håndterbare sektioner. Skæres i så mange små sektioner som du ønsker. Hvis løber er blevet beskadiget af en masse fugt, mindre sektioner vil give dig mere kontrol over gulvtæppet, da det ikke vil holde sammen meget godt, som det kommer op.

•Lift stykker fra midten af tæppet. Mere lim anvendes ofte i kanterne, og fjernelse fra kanten kan forårsage tæppe til at rive uforudsigeligt.

•Tag nogen omstrejfende stykker med en robust skraber.

•Rengør off de gamle lim med en klæbende remover. Bære beskyttelseshandsker. Bære en respirator, hvis du bruger en remover, som afgiver giftige dampe. Gnidning alkohol og mineralske spiritus (fortynder) kan fjerne mange klæbemidler, og giftige kemikalier kan ikke være nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com