Hvordan fjerner jeg ringe fra under forfængelighed vask?

March 24

Hvordan fjerner jeg ringe fra under forfængelighed vask?

Virksomheden et badeværelse eller VVS-projekt kan synes at være en skræmmende opgave, men ikke alle projekter er så hårdt, som de kan først vises. At fjerne ringene fra undersiden af vasken forfængelighed bør ikke vise sig for at være en umulig feat. Du skal bruge tænger eller en skruenøgle og eventuelt en sprøjte eller to af smøreolier spray til at løsne ringene lidt op. Når ringene er fjernet, kan du fortsætte med din forfængelighed vask reparation eller udskiftning projektet.

Instruktioner

•Soak en washrag med hvid eddike og ren enhver mineral aflejringer fra omkring vasken ringe. Du bliver nødt til at positionere dig så du kan nå bunden af din forfængelighed vask til at gøre dette. Rengøring omkring ringene vil hjælpe dine værktøjer, få et bedre greb til lettere fjernelse.

•Anbring kanal lås tænger eller et bassin skruenøgle på fastholdelsesfaktorer ringene, der er placeret på undersiden af vasken. Bassinet skruenøgle er designet til denne form for projektet og de hoved vipper til at gøre dette lettere, især i trange.

•Drej ringe mod uret indtil de kommer fri. Hvis ringene give dig en hård tid, Anvend smørende spray for at hjælpe løsne ringene.

•Udskift ringe med nye eller fortsætte med projektet forfængelighed vask.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com