Hvordan flytter regnorme gennem jorden?

January 2

Hvordan flytter regnorme gennem jorden?

Regnorme, med deres simple hjerner og adfærd, spiller en afgørende rolle i vores økosystem. De bevæger sig gennem jorden, opretter tunneler til luft og vand bevægelighed og forhindre jorden fra at blive komprimeret. Selv primitive skabninger, de har veludviklede nervøs, kredsløbet, fordøjelsessystemet, ekskretionsorganerne, muskuløs og reproduktive systemer. Den overordnede udformning af en regnorm er perfekt dannet for at gøre det muligt at pløje igennem jorden uden besvær.

Komplekse muskulatur

Regnorme har ingen ben, men i stedet i besiddelse af et komplekst system af muskler, der tillader dem at ændre fra at være kort og tyk lang og tynd.

Strømlinet organer

Regnorme har en strømlinet krop med ingen vedhæng til at komplicere deres passage gennem smalle tunneller.

Børster

Børster er små børster, der på regnorm normalt holder på den indvendige side af kroppen. Dog kan regnorm jab børster i jorden og forankre sig på plads. Det bruges både som en forsvarsmekanisme mod skabninger, der kan forsøge at trække regnorm fra jorden og som en metode til forankring det da det rejser gennem jorden.

Bevæger sig gennem jorden

Regnorm ankre sin krop af jabbing de forreste børster i jorden og trække resten af sin krop frem og gøre sig kortere og tykkere. Når resten af kroppen er blevet trukket frem så vidt muligt, jabs de bageste børster i jorden det, trækker de forreste børster og skubber sig frem, gøre sig lang og slank igen. Processen gentages som en regnorm bevæger sig gennem jorden.

Stedsans

Regnorme få deres følelse af retning fra lysfølsomme celler på deres hud i stedet for øjne. Selvom stand til at se billeder, kan de registrere ændringer i lys. Deres simple hjerner direkte kroppen ifølge disse ændringer i lys.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com