Hvordan for at kalibrere en hjemmelavet græsplæne sprøjte

December 29

Korrekt anvendelse af flydende pesticider og gødning med en hjemmelavet håndholdte græsplæne sprøjte kræver den fortyndede løsning at blive spredt ensartet på den specifikke sats anført på etiketten. Kommercielt tilgængelige sprøjter kommer med producentens specifikationer, at listen i sprøjten dækningsgrad. Før du bruger en hjemmelavet sprøjte, men du bliver nødt til at kalibrere sprøjten for at bestemme, hvor meget løsningen er spredt af sprøjten i et givent område, så du behøver at vide hvordan man konverterer den af fabrikanten anbefalede sats af dækning for pesticider eller gødning til korrekt dækker det specifikke område med hjemmelavede sprøjten.

Instruktioner

•Plot ud og mærke et testområde, hvor du kan sprøjte vand på ca 200 kvadratfod.

•Pour en afmålt mængde af vand ind i sprøjten tanken.

•Spray område ensartet med vand.

•Indstil hvor meget vand blev sprøjtet ved at måle den mængde tilbage i sprøjten tank og fratrække det fra det samlede beløb.

•Calculate i sprøjten sats af dækning pr. 1.000 kvadratfod. Hvis du brugte en kvart (.25 gallon) af vand til at sprøjte 200 kvadratfod, så er sats af dækning for 1,000 firkant feet fem Potter eller 1,25 gallons. Label instruktioner for ordentlig dækning med flydende pesticider og gødning er normalt udtrykt i Potter per hektar. For mindre områder er konvertering til ounces per 1000 kvadratfod nyttigt.

•Convert til ounce bruger denne formel: Ounces per 1000 kvadratfod = anbefalede quarts af pesticider pr. hektar x 0,73. Hvis fabrikanten anbefaler en dækningsgrad af tre Potter af pesticider pr. hektar, er mængden at sprede pr. 1.000 kvadratfod 2.19 ounces. Således, hvis området skal sprøjtes er 490 kvadratfod, mængden af pesticider til at blive spredt over området = 1.07 ounces.

•Fyld sprøjte med mængden af vand i trin 2. Tilføje den målte mængde pesticider eller gødning (i dette eksempel, 1.07 ounces) og spray området 490-square foot ensartet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com