Hvordan for at kalibrere en Honeywell varmepumpe termostat

March 2

Hvis dit hjem bruger en varmepumpe som en del af sin centralvarmesystem, skal du en termostat til at regulere temperaturen inde i dit hjem og til at informere varmepumpen når at cykle på og slukker for at bevare denne temperatur. Korrekt kalibrering af din termostat kan blive en ubehagelig hjem med høj energiregninger til en komfortabel, energieffektive residence. Lære at kalibrere en varme pumpe termostat, er som dem, der fremstilles af Honeywell, enkel.

Instruktioner

•Tryk på "System" knappen nederst til venstre for Honeywell termostaten digital display indtil systemindstilling læser "Varme."

•Tryk på tasterne "Dag" øverst på displayet for at angive en termostat temperatur for hver dag i ugen. For eksempel, for at angive en termostat indstilling for hver mandag, tryk på "Mon" øverst i skærmbilledet og brug op og ned-pilene på højre side af displayet for at angive indstillingen termostat temperatur for mandag. Gentag proceduren med resten af knapperne dag øverst på displayet.

•Tryk på knappen "System" igen indtil system indstilling displayet læser "Cool" og Gentag temperaturindstillinger. Når hver ugedag har sin egen opvarmning og køling termostat temperatur gemt, er Honeywell varmepumpe termostat kalibreret til at styre din varmepumpe i løbet af ugen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com