Hvordan for at kalibrere Gas ovn termostater

August 22

Hvis din Gasovn ikke er madlavning din mad den måde du ønsker, kan dens termostat kræver kalibrering. Mange ovne køre ved en højere eller lavere temperatur end brugeren agter, som kan være svært at se, medmindre du altid tjekke din mad med et termometer.

Instruktioner

•Sæt en ovn termometer på midten rack af Gasovn. Indstil ovnen til 350 grader, og lad den køre i en halv time. Kontrollere ovn termometer for at se, om det lyder 350 grader efter den halve time er slut. Hvis termometeret er mere end 50 grader ned, vil i ovnen termostaten sandsynligvis skal udskiftes. Mindre forskelle kan korrigeres ved kalibrering af termostaten.

•Anvend en flathead skruetrækker til at løfte temperatur knop fra ovnen. Termostat kalibrering dial vil blive placeret på bagsiden af knop, selv eller ned i bunden af akslen.

•Hvis kalibrering skiven er på bagsiden af knop, der vil være klip eller fastholde skruer låse det på plads. Løsne disse klip eller skruer, og justere til opkald efter behov for at øge eller mindske temperaturen. Disse kalibrering ringer er normalt ganske følsomme, så foretage små justeringer og derefter teste igen i ovnen med termometer til at se resultaterne. Stram clips eller fastholde skruer til at holde skiven i position.

•Til gas ovne med kalibrering skiven i akslen, du skal bruge en lille flathead skruetrækker til at nå justeringsskrue nederst. Dreje skruen uret falder temperaturen, og dreje det mod uret hæver temperaturen. For de fleste ovne, vil dreje skruen en kvart omgang justere temperatur ved 25 grader.

•Sæt den ovn temperatur knop tilbage på akslen. Gentag trin 1 til at teste den termostat nye indstillinger. Hvis ovnen termometeret stadig ikke læse 350 grader, justere kalibrering skiven igen og teste igen i ovnen, indtil det er nøjagtig.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com