Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Bretford Computer vogn?

March 1

Bretford computer vogne kan rumme en hel computersystem med højde justerbar arbejde overflader, CPU tårn rum, placeringer for kabel og ledning. Disse vogne er også udstyret med fire 4-tommer hjul i bunden, således at du kan flytte din arbejdsstation fra et rum til et andet. Du kan foretage fejlfinding af en Bretford vogn, hvis det virker vaklende, eller hvis du finder en brudt skuffe eller rum. Afhængigt af mængden af skader skal du kontakte firmaet for en udskiftning.

Instruktioner

•Brug den skruetrækker, der fulgte med emballage til at stramme nogen løse skruer, der holder dele eller komponenter i vognen. Identificere den løs del. Se under eller på siden af del for løs skruerne. Stramme indtil del holder fast med resten af vognen.

•Fix vognen rulle hjul i bunden. Sørg for at flytte computeren fra vognen, før du kan udføre denne opgave. Find skruer på siden af hjul. Brug din skruetrækker til at stramme løs skruer der kan forårsage vogn til wobble.

•Flyt computeren Bretford indkøbsvogn på en selv overflade for at sikre stabiliteten. En ujævn gulvet, som knækkede fliser eller usædvanlige skråninger er ikke egnet til at indstille din vogn på.

Kortindgangsdør Bretford kundesupport baseret i Chicago, hvis en eller flere dele er brudt og har brug for udskiftning. Kald 847-678-2545 eller 800-521-9614 værktøj gratis at tale med en kundeservice repræsentant.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com