Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Kenmore 75101?

April 24

Kenmore 75101 klimaanlægget er en enkelt-værelse enhed med 10.000 britiske termiske enheder eller Btu. Det har en nem-at-bruge, 12-timers tænd/sluk-timer og er et Energy Star kvalificeret apparat. Det leveres også med en fjernbetjening. Trods hvor nemt denne enhed er at bruge, kan du stadig køre ind i nogle problemer, at forveksler dig. Forsøg på at foretage fejlfinding af problemer på egen hånd før du ringer i en professionel.

Instruktioner

•Tryk på afbryderknappen fast hvis din Kenmore air conditioner ikke vil starte. Kontroller stikket sidder fast og at du ikke har blæst sikringer eller udløst nogen afbrydere. Du kan have tændt enheden og ud for hurtigt. Hvis dette er tilfældet, slukke for AC og vente omkring tre minutter før du tænder det tilbage på igen. Indstillet temperaturkontrol til en lavere temperatur, hvis det er indstillet til en højere end den aktuelle værelsetemperatur. Den aktuelle interrupter enhed kan have udløst. Tryk på nulstillingsknappen, som er placeret på netledningen. Hvis nulstillingsknappen ikke vil bo ned, skal du kontakte en professionel tekniker.

•Sørg for at se, hvis knappen Fan hastighed er indstillet til "Hej" Hvis luften fra din klimaanlægget ikke føles koldt nok. Sørg for Temp kontrol er indstillet til lav temperatur. AC kan ikke begynde at køle indtil temperaturen stiger over 70 grader Fahrenheit. Sørg for temperaturfølende rør ikke rører fordamperfladen, som ligger bag den front gitter. Hvis det er glatte ud af røret.

•Indstil tilstand til indstillingen "Fan" i et forsøg på at optø spolen, hvis isen er danner på Kølefladen bag den front gitter. Dette kan ske er hvis udendørstemperaturen under 70 grader Fahrenheit. Rengøring af luftfilteret kan også hjælpe. Din instruktionsbog vil have instruktioner om, hvordan du gør dette i afsnittet "Vedligeholdelse". Hvis Temp kontrol er indstillet for koldt om natten køling, Indstil til "Fan" eller "Høj Cool", og Angiv Temp kontrol til en højere temperatur.

•Rengør luftfilter hvis air conditionere blæser kold luft men rummet vil ikke køle. Se, om noget blokerer forsiden af enheden, og fjern det. For eksempel, kan strømmen af AC spærres af gardiner, persienner eller møbler. Luk alle døre eller Vinduer hvor luft kan undslippe. Husk, at det vil tage tid at køle ned et meget varmt værelse.

•Indstil fan hastighed til "Hej" Hvis klimaanlægget er at tænde og slukke hurtigt. Dette vil bringe luften sidste køling coils hurtigere, når udendørstemperaturen er særlig varmt. Husk at det er normal at høre lyde fra din enhed, når det er usædvanligt fugtige udenfor. Det er lyden af fan rammer vandet i fugt fjernelse system.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com