Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Maytag AC enhed?

June 24

Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Maytag AC enhed?

Din Maytag AC enhed er designet til at afkøle et værelse eller dit hus, men det kan ikke fungere korrekt af flere grunde. Mange af de problemer, der opstår med en air condition kan løses ved hjælp af gør det selv-teknikker. Hvis du er i stand til at løse problemet på din egen, bør du kontakte fabrikanten eller en servicetekniker for at få hjælp. Mens fejlfinding din Maytag aircondition, henvise til ejerens manual for specifikke oplysninger om din enhed.

Instruktioner

•Look på enheden for at sikre, at det er tilsluttet og tændt. Hvis enheden er stadig ikke på og kører, Sørg for, at indstillingerne er korrekte ved at henvise til din instruktionsbog. Enheden kan være nødvendigt at være tændt for at "cool" til at fungere.

•Indstil klimaanlæg til flere grader under stuetemperatur. Hvis enheden er indstillet til eller ligger over stuetemperatur, vil det ikke tænde. Lad enheden flere minutter at tænde efter justering af temperaturen.

•Sørg for, at din afbryder ikke har været udløst, som ville forårsage enhed til at være i stand til at køre. Mens du kontrollerer breaker, også tjek alle elektriske forbindelser på enheden for at sikre, at alt er korrekt og stramt sat.

•Undersøg enheden indersiden, og hvis du har en ekstern komponent til is. Hvis enheden har is, slå det fra en Tillad enheden til optøning i flere timer før du prøver igen. Kontakt en servicetekniker, hvis det ICES- og fryser igen.

•Kontroller din model til en reset skifte. Nogle enheder kan have en lille reset switch eller en knap, der kan anvendes hvis systemet ikke svarer. Se din instruktionsbog for retning med dine specifikke model.

•Udskift luftfilter hvis det er blevet tilstoppet og beskidt. Et snavset luftfilter reducerer luft flow, som kan forårsage enhed til at afkøle ineffektivt.

•Rengør ventilationsåbninger på maskinen, så luftstrømmen er uhindret. Brug en fugtig, blød klud til at fjerne støv og snavs. Hvis enheden er en central enhed, sikre lufthuller i hjemmet er åbne, så luften kan flyde igennem.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan finde årsagen til hvorfor din Maytag enhed ikke fungerer, skal du kontakte producenten eller en tekniker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com