Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Maytag Neptun Tl, som ikke vil dræne?

April 17

Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Maytag Neptun Tl, som ikke vil dræne?

Hvis din Maytag Neptune washer er påfyldning men ikke dræne, kan løsningen på problemet være enklere, end du tror. Der er mange ting, der kan forårsage vaskemaskiner som Maytag Neptun TI at stoppe fylde og nægter at dræne; Det er en god idé at tjekke de små ting først.

Instruktioner

•Sørg for at sikre, at vaskemaskinen har været sluttet til en stikkontakt, der virker. Sikringen kan have blæst, mens vaskemaskinen fyldning, eller før det havde chancen for at dræne. Find effektafbryderen eller sikringsboksen i dit hjem og nulstille maskinen. Vente med at se, om maskinen begynder at fylde igen eller begynder at løbe.

•Sørg for, at tøjet i vaskemaskinen ikke forhindrer vandet i at dræne batteriet. En vaskemaskine kan blive ubalanceret, hvis der er kun et par artikler af tøj og maskinen er indstillet til en større belastning. Genstart vaskemaskinen eller vente med at køre en fuld belastning. Efter resituating tøj, luk låget og trække start knop på Neptune TI at se Hvis maskinen afløb.

•Locate afløbet slange bag vaskemaskinen. Ordne slangen, hvis det synes at have nogen kinks, der kan forhindre, at vandet flyder.

•Træk slangen fra væggen og kontrollere, hvis det er tilstoppet. På de fleste vaskemaskine tilslutninger, vil slangen glide ind i et større hul i væggen. Skub slangen ud fra væggen og bruge en lommelygte til at finde eventuelle blokeringer. Bruge en unraveled bøjle til at trække ud af noget, der kunne være fanget inde i slangen. Placer en plastik badekar nedenunder slange til fange enhver vand, der kan løbe ud.

•Prøv kører vask cyklus igen uden vaskemiddel. Ifølge Maytag, hvis vaskemaskinen er blevet fyldt med alt for meget vaskemiddel vil det undertiden nægte at løbe. Virksomheden antyder, ved hjælp af lav-lavtskummende vaskemidler.

Tips & advarsler

  • Hvis ovenstående fejlfindingstip ikke virker, er det muligt at computerlågets skydeknap på Maytag Neptune ikke er i orden. Computerlågets skydeknap fortæller maskinen til at standse når vaskemaskine døren er åben. Det er muligt, at denne parameter funktionssvigt når døren er lukket. Hvis du mener, at dette er tilfældet, skal du kontakte en appliance reparation person til at kontrollere din computerlågets skydeknap.
  • Sørg for, at vaskemaskinen er unplugged eller magt er slået fra på breaker før undersøger de indre dele af systemet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com