Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Maytag Top-Load MTW5870 skive?

November 14

Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Maytag Top-Load MTW5870 skive?

Maytag gør ikke længere deres Top-Load MTW5870 vaskemaskine. Det er en grundlæggende vaskemaskine og enkel at bruge. Måle din vaskemiddel, hæld det direkte i maskinen (der er en dispenser til blegemiddel) og derefter vælge din temperatur. Når du slår timeren knop og ramte på startknappen, begynder din vask. Trods sin let at bruge funktioner, kan du stadig løbe ind i problemer du ikke ved hvordan man løser. Forsøge at foretage fejlfinding af disse problemer på egen hånd før lommepenge på en reparatør.

Instruktioner

•Hvis din maskine utætte, Sørg for at din vask og standrør er stand til at håndtere 17 gallon (64 L) af vand hvert minut. Kontroller, at fylde slanger er stram og at skiver på dem er forseglet korrekt. Sikre at du har centreret vaskemaskinen karret, før du begynder en cyklus og at din last er afbalanceret, uden at overbelaste apparatet. Vand kan blive afbøjet ud belastningen af spray eller fyld skyl; Dette kan forårsage utæt. Kontroller, at de forreste fødder er installeret korrekt og alle nødder er strammet.

•Drej for vandet til din vaskemaskine hvis maskinen ikke kører, fylde, skylle eller agitere. Fjerne indløb slanger og ser film eller partikler, der kan tilstopning dem. Fjern og geninstaller derefter slanger. Når du tænder for vandet igen, check for utætheder. Hvis dette ikke hjælper, Sørg for at både varmt og koldt vand vandhaner er tændt. Afstå fra at bruge en forlængerledning. Sikre, at tid knop indikator er linet op korrekt med dine valgte cyklus. Kontroller, at du ikke har blæst en lunte eller udløst et kredsløb.

•Sørg for at se hvis drain slangen er tilstoppet, hvis din skive ikke dræne eller spin. Din instruktionsbog vil have oplysninger om, hvordan man afbryde og geninstallere slange. Husk derudover at din drain slangen ikke bør være mere end 96 inches over gulvet. Holde den skive låget lukket i løbet af afløb og spin cyklus. Enheden vil ikke spin eller agitere hvis du har forladt låget åbent. Sørg for du ikke bruge for meget vaskemiddel, da dette kan forårsage overdreven lavtskummende.

•Skub kurven ind i midten af maskinen, før du starter en vask, hvis kurven trækker frem når i brug. Husk at vaske belastning skal være afbalanceret. Aldrig overbelaste din maskine. Kontrollere, om din enhed er niveau og at forpoterne er installeret korrekt. Spænd alle nødder. Bare rolig hvis kurven bevæger sig i løbet af en cyklus, da det er normalt.

•Hvis maskinen gør en masse støj, Sørg for, at den gule shipping rem, med øjeskruer, var helt fjernet. Din instruktionsbog vil have instruktioner om hvordan du fjerner alle shipping materialer. Kontroller, at din vask belastning er lige så afbalanceret. Aldrig overbelaste din enhed, og kontroller, at benene er niveau. Det er normal at høre gears engagerende efter afløbet og spin cykler og for blandeaggregat at gøre en klikkende lyd under vask.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com