Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Poulan motorsav med ikke nok olie til kæden?

November 18

Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Poulan motorsav med ikke nok olie til kæden?

Hvis kæden på din Poulan motorsav ikke er at få tilstrækkelig smøring, en træsko eller andet sted langs linjen sandsynligvis forårsager dit problem. Løbende rengøring og servicering bar og olie tank på en regelmæssig basis, måske når om måneden, afhængigt af brug, vil forhindre mange problemer. Når du tanker brændstof i feltet, altid sørg for ingen støv, snavs eller træflis angive olietank. Opbevar en klud til at tørre ned den fælles landbrugspolitik og omkringliggende område før genpåfyldning af tanken.

Instruktioner

•Unfasten bar nødder med Skruenøglen. Twist baren strammer skruen med uret for at lindre spændinger på kæden. Træk kobling cover, sværd og kæde fra motoren.

•Separat kæden fra sværdet. Ren slots på sværdet med kniven. Skrabe spidsen af kniven ned på længden af linjen til at fjerne bebyggede savsmuld, olie og snavs. Ren begge sider.

•Rengør sværdet 's to oiler huller, der sidder bagerst i baren. Brug spidsen af kniven til at rense dem ud. Dreje den forreste næsehjul på sværdet for at sikre den har nok smøring. Smøre den forreste næsehjul, hvis det ikke spin frit. Udskift sværdet, hvis næsehjul er beskadiget eller bøjet.

•Udtøm alle af olie fra tank til en godkendt brændstof beholder. Wrap rag over børstehovedet. Ren olietank med rag og pensel hovedet. Hæld omkring en teskefuld af gas. Luk hætten og ophidse gas inde i tanken. Åben tanken og udøse gas til at fjerne enhver savsmuld eller snavs, som kan tilstopning dine udluftningsanordning eller suge slange.

•Reach i tank og trække ud olien sugeslange med nåle-næse tænger. Fortsat holde de sugeslange, mens du trækker ud pickup kroppen fra enden af slangen. Ren pickup kroppen med mineralsk terpentin. Udskift pickup organ, hvis den er beskadiget. Indstille sugeslange og pickup kroppen tilbage i tanken.

•Fyld olie tank med frisk olie og Skru hætten på. Skru den oiler plade, som er ud for linjen stillinger, med en skruetrækker. Tør oiler pladen ren med rag. Tør området omkring orm drive ren med rag.

•Start motorsav med bar og kæde stadig off. Lad motoren tomgang i 30 sekunder for at varme op. Klemme speederen og kontrollere, om en lille drible af olie til at komme ud af oiler brystvorten. Hvis ingen olie er til stede, have du sandsynligvis en slidt boring på olie pumpe drevet, som bør kun udskiftes af en kvalificeret mekaniker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com