Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Whirlpool GU1500?

January 26

Hvordan foretager jeg fejlfinding af en Whirlpool GU1500?

Whirlpool GU1500 opvaskemaskinen er udstyret specialfunktioner til at få dine retter pletfri. Det kan desinficere og scour tilsmudsede retter, men har indstillinger for skånsom nok til at rengøre selv de mest skrøbelige Kina. Når din GU1500 ikke fungerer korrekt, foretage fejlfinding af typiske drift og vask problemer på dit eget før du ringer til dyre service. Nogle spørgsmål er nem at lave.

Instruktioner

•Åbn og luk døren hvis Whirlpool GU1500 Kontrolpanel display viser to tankestreger. Skub i døren indtil det låse.

•Tryk på kontrolpanelet tastatur til den korrekte cyklus hvis opvaskemaskinen Whirlpool GU1500 ikke vil starte. Ser for indikatoren til at belyse. Afvente cyklussen at starte.

•Få eller Erstat alle blæst sikringer i din sikringsskabet. Nulstille afbryderknappen, hvis kredsløb har vendt til positionen "off".

•Tryk på ned på overfill beskyttelse flyder i det højre hjørne af Whirlpool GU1500 opvask badekar hvis enheden ikke vil fylde. Tryk på indtil float udgivelser og flyttes nemt. Fjerne objekter blokerer sin bevægelse. Opvaskemaskinen vil ikke køre med en stak beskyttelse float.

•Wait et par minutter. Det er muligt, Whirlpool GU1500 motor har overbelastet eller cyklus oplever en normal pause. Kalde en servicetekniker, hvis problemet stadig er.

Vaskemaskine problemer

•Forøgelse Whirlpool GU1500 vandtemperaturen til mindst 120 grader Fahrenheit. Vælg en indstilling, der er relevante for stærkt tilsmudsede retter.

•Tag gamle eller kage vaskemiddel fra vaskemiddel dispenseren hvis retter ikke er at blive renset. Refill Whirlpool GU1500 dispenser med friske vaskemiddel. Brug mindst 1 tbsp. vaskemiddel for hver belastning. Tilføje flere, hvis du har meget snavset retter eller hårdt vand. Følg vejledningen på boksen vaskemiddel til nøjagtige målinger.

•Undersøg pumpen og spray arm område i bunden af opvaskemaskinen Whirlpool GU1500, hvis dine retter er tilsmudset efter en cyklus. Fjern eventuelle blokeringer, såsom etiketter fra flasker og dåser, der tilstopning af pumpe eller spray arm.

•Fyld vaskemiddel dispenseren med 1 til 3 tsk citronsyre krystaller hvis dine retter har brune pletter efter en cyklus. Vælg en normal vask og brug ikke vaskemiddel. Installere en jern-fjernelse enhed til dit Whirlpool GU1500, hvis der pletter vises hyppigt.

•Vælg den lufttørre eller opvarmet tørring indstilling hvis retter har orange pletter. Vælg en skylning at reducere farvning. Udfylde et målebæger med 2 kopper eddike og placere den på Whirlpool GU1500 bunden rack, hvis dine retter er plettet. Køre en normal vask, og vælg en lufttørre eller energibesparende tørre omgivelser. Dette fjerner steder fra dine retter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com