Hvordan foretager jeg fejlfinding af Kenmore Elite køleskab, ikke bliver kolde?

May 26

Hvordan foretager jeg fejlfinding af Kenmore Elite køleskab, ikke bliver kolde?

Fejlfinding Kenmore Elite serien køleskab der ikke vil blive koldt kan ske på samme måde som alle andre mærker af køleskab. Problemet kan skyldes flere faktorer, lige fra en udstyr fiasko til beskidt kondensator spole. At kende kilden til problemet kan støtte i at afgøre, hvorvidt en professionel reparation er nødvendig. Nogle problemer kan løses af ejeren.

Instruktioner

•Juster temperatur kontrol til et koldere indstilling og observere for en periode på 20 minutter. Hvis du hører kompressoren cyklus på, så kompressoren er sandsynligvis ikke kilden til problemet. Hvis du ikke kan høre kompressoren sparke på eller det gør en usædvanlig støj, skal kompressoren servicering.

•Tag kick plade foran køleskabet og undersøge bredbånd for tegn af vragdele. Hvis spolerne er beskidt, vil køleskabet ikke køre effektivt. Bruge en shop-vac med en sprækkemundstykke for at rengøre spolerne.

•Undersøg ventilationsåbninger på indersiden i køleskabet til at sikre, at de ikke er blokeret. Ventilationskanaler tillader strømmen af luft, som er afgørende for at apparatet fungerer effektivt.

•Åbn og lukke døren og mærke, hvis det forsegling korrekt. Brug døren kan komme ud af justering og forårsage en forkert forsegle. Brug en skruenøgle til at dreje pind i bunden af døren for at hæve eller sænke det. Justere pind en ottendedel tur ad gangen. Kontrollere døren efter hver justering for at se om seal forbedrer. Hvis forseglingen er slidt, skal den muligvis udskiftes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com