Hvordan foretages en dørkarm?

February 9

Målinger

Måling er den første ting, der sker, når det kommer til at gøre en dørkarm. Målinger vil variere afhængigt af døren skal monteres på dørkarmen. Måling af døren plus 1 tommer på toppen og 6 inches på begge sider er en generel regel for måling af størrelsen af rammen. 2 af 4 eller en 2 af 3 er målt så lagt i bunden af dørkarmen til at fungere som rammens "sko," giver en base for studs. Knopperne er 2 af 4 oieces på hver side af døren, der er angivet lodret mod muren (sider af dørkarmen); disse er målt end sæt op, danner begge sider af rammen. Endelig, en 2 af 4 er målt og lagt på tværs af toppen af to studs; Dette er toppen, eller "plade," af dørkarmen.

Header

Der er stadig en plads mellem toppen af døren og loftet. Dette kaldes headeren. For at fuldføre overskriften, to 2 af 12 stykker typisk måles og skåret til at matche længden--samme bredde som de oprindelige døråbningen. Disse er naglet sammen, derefter placeres med billedsiden ned langs toppen af dørkarmens plade og naglet i sted. Tre halv-tomme afstandsstykker--er typisk af krydsfiner--derefter monteret, oprejst, mellem 2 af 12 stykkerne og loftet, to på siderne og i midten. Dette kan så blive dækket af gips.

Knop og hængsler

Det sidste trin i processen forberedelsen af knop mekanismen og montering af hængslerne. Knop mekanisme er, hvad vil tillade døren til at klikke på plads, når det er lukket. Sin plads på døren er målt, hvorefter det er sikret i indramme i den passende højde til at matche dør. Hængsel steder langs siden af døren er også målt så sikret langs anden siden på de relevante steder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com