Hvordan foretages fejlfinding af og reparere Electrolux og Frigidaire køleskab?

July 12

Electroloux er moderselskab for Frigidaire, efter at have købt apparat gigant i 1986. Electrolux ejer andre apparat mærker så godt og også producerer apparater under navnet Electrolux. Forskellene mellem køleskab modellerne af disse virksomheder er minimal, fordi de stadig er designet og produceret af de samme grupper. Hvis din Frigidaire eller Electrolux køleskab begynder at have problemer, bør du kunne bruge lignende metoder til hver for at løse problemet.

Instruktioner

•Kontrollér, at køleskabet er tilsluttet og at få magt. Hvis køleskabet er tilsluttet endnu ikke kører, gøre breakers er aktiveret, og at stikkontakten selv fungerer korrekt.

•Juster termostater i køleskab og fryser til at se, om de er effektive til at kontrollere temperaturen. Hvis køleskabet ikke får noget koldere indenfor et par timer af at dreje termostaten, måske det skal udskiftes.

•Kontrollér spoler bag køleskabet og undersøge slanger, fryser og is maker for tegn på frost. Frost oprustning forhindrer køleskabet i orden ordentligt, fordi det forstyrrer luftstrømmen og låser op køleskab komponenterne. Hvis frosten er et problem, skrue ned på termostaten, afmonterer køleskabet og forlade dørene åbne til at tø. Placer håndklæder på gulvet for at indsamle overskydende fugt og flytte noget mad til en alternativ placering, hvor det ikke vil ødelægge.

•Kontrollér slanger for tegn på lækage. Hvis en slange er revnet, tæret eller har vand der kommer ud af det, skal du erstatte det hurtigst muligt.

•Udskift den vand filter boliger hvis du ser det er revnet eller hvis det er utæt. Med køleskabet Tom og unplugged, træk den øverste hylde i køleskabet og skru adgangspanelet i øverste højre hjørne. Trække væk fra panelet og unbolt vandfilter boliger fra bagsiden af køleskabet bruger en 1/4-inch møtrik driver eller skruetrækker, afhængigt af modellen. Løsne de to vandledninger fra toppen, ved at annullere klemmerne med en flad-head skruetrækker. Krog linjer til en udskiftning vand filter boliger og skrue den tilbage på plads.

•Rengør spoler på bagsiden af køleskabet ved at tørre dem med en fugtig klud eller en spole børste. Støvopbygning forhindrer bredbånd fra tømning varme og dette negativt påvirker ydeevne og kan forårsage køleskab til at brænde. Kontroller, at bredbånd er ikke flush på væggen. De har brug for flere inches af plads til at ventilere ordentligt.

•Sæt et niveau på toppen af køleskabet for at sikre det er ordentligt afbalanceret. Luftboble i midten af plan skal være mellem de to linjer på begge sider. Hvis køleskabet er vippet, justere fødderne efter behov fordi vippe ofte fører til utætheder og fejl.

Kortindgangsdør Electrolux på 877-435-3287 hvis køleskabet er stadig har problemer. En repræsentant kan rådgive dig om hvordan vi kommer videre. Du skal muligvis slå "0" flere gange fra hovedmenuen for at tale med en live rådgiver.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com