Hvordan foretages Log sidespor?

June 4

Hvordan foretages Log sidespor?

Bygge din egen bjælkehytte eller hjem med standard konstruktionsteknikker og log sidespor, og gemme et bundt. Resultatet vil være en nemme-hen til-opbygge, let-pleje, velisoleret log hjem med en autentisk udseende. Den bedste metode for de fleste mennesker er at købe fabrikken-cut log sidespor. Disse forholdsvis tynde log finér er fremstillet efter standarder, der udfordrende selv for gør-det-selv med savværk adgang. Men den grundlæggende proces er ligetil. De fleste log sidespor, fås i forskellige bredder og tykkelser, er skåret tunge og groove stil, så det passer sammen uden problemer.

Instruktioner

•Start med kvalitet skåret frisk logs til din cut sidespor. De bør være af samme diameter, til lignende sidespor bredder, men varierende længder er fint.

Uddelingen først log og sæt savværk til sidespor profil og dybde du foretrækker. Afrundet log look er meget populære; Jo tykkere sidespor bredde er, den mere realistisk udseende. Kommercielle log sidespor tykkelser starter på omkring 1,5 inches og kan være større end 5 inches.

•Klippe den første afrundede side fra hele længden af den log, at skabe den første del af sidespor. Ændre placeringen af logfilen for at skære en anden længde af sidespor. Afhængigt af logfilens størrelse og sidespor profil, vil du kunne skære to til fire længder af sidespor pr. log.

•Fortsæt skæring sidespor fra resten af logfilerne efter samme proces. Afsætte ubrugte resten af hver logfil for senere fræsning i flade tømmer.

•Finish milling log sidespor sektioner på et bord så oprette tunge og groove fittings. Indstille højden af savklinge til at matche dybden af rillen du ønsker at gøre. Indstille bordrundsavs hegn til at skære den tunge øvre ansigt. Køre alle log sidespor sektioner gennem saven, med deres undersider presset mod hegnet.

•Juster bordet så hegnet, flytter tættere til savklinge, så det vil skære den tunge lavere ansigt. Kør hver log bord--i den samme retning, undersiden ned--over vingen en gang mere. Ved hjælp af en smal mejsel, rense rillen i hvert bord.

Tips & advarsler

  • Flad log sidespor og shiplap sidespor kan også skæres fra logs, for en helt anden, men lige så autentisk look.
  • Log sidespor kan bruges for hjem interiør og udendørsbrug.
  • Du kan bruge en hjemmelavet chainsaw mill for at skære dine egne sidespor, hvis du ikke har adgang til et savværk, men disse mills er potentielt meget farlige.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com