Hvordan fungerer elektrisk Baseboard varmeapparater?

December 14

Hvorfor Baseboard varmeapparater?

Før tvunget luft systemer blev populær, radiatorer blev brugt til at opvarme værelserne. De var mere energieffektive og let at vedligeholde, men de var også besværligt. Støbejern radiatorer er store, tager op et hele hjørne af et rum. De er også grimme og let at støde ind i. En baseboard varmelegeme fungerer på samme måde som en klippefast radiator, men det har en lav profil, mere moderne design.

Baseboard Basics

Som en radiator er en baseboard varmeren en form for konvektion radiator. Det varmes op og spreder sin luft gennem metal finner, opvarmning luft direkte over og rundt om den. Varmluft spreder sig, bliver mindre tæt og stigende i luften. Dette skaber et vakuum, trække kold luft mod baseboard varmelegeme og starte processen forfra igen. Dette skaber en kontinuerlig strøm af luft kaldet en konvektion aktuelle. Når den nuværende konvektion får flyder, kan det sprede varmen til hele rummet.

Varmeelement

Elektrisk baseboard varmeapparater sprede varme på samme måde som tvungen vand dem, men de får ikke deres varme fra den samme kilde. Tvungen vandvarmere bruge varmt vand eller damp, normalt opvarmes i en kælder kedel til magten dem. Elektrisk baseboard varmelegemer bruger et varmelegeme i stedet. Elektrisk strøm er tvunget ind i en modstand, en anordning, som modstår strømmen af elektricitet. Denne modstand bliver elektricitet til varme, som derefter spredes gennem varmer. Varmelegemet er elektrisk isoleret fra resten af vandvarmeren, så der er ingen risiko for utilsigtet stød.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com