Hvordan fungerer en Backup Sump pumpen?

August 22

Hvordan fungerer en Backup Sump pumpen?

Sump pumpen Basics

En sump pumpe er generelt en elektrisk pumpe installeret i kælderen området af et hus. Motor på bundkar pumpen dybest set producerer sugeeffekt trække overskydende vand fra kælderen i et hjem. Denne elektriske enhed kan forhindre tusindvis af dollars i reparationsomkostninger.

Funktion

Sump pumper fungere normalt med en sump pit. Sump pit er en hullet gravet i jorden i kælderen i et hjem. Dette hul (sump pit) er, hvor vandet ind. Sump pumpe, efterfølgende, sugeledninger eller pumper vand ud af bundkar pit til uden for hjemmet. Sump pumper er normalt nødvendige i tilfælde, hvor hjem kælderen under vandspejlet niveau eller steder hvor oversvømmelser er sædvane. I de fleste tilfælde, er sump pumper nødvendige, hvor et hjem nederste niveau er lavere end kloakledninger.

Former for Sump pumper

Der er to vigtigste former for sump pumper. Piedestal bundkar pumpen består af en motor, der er placeret og installeret på en lille piedestal. Et rør rejser fra motoren til bunden af sump pit. En enhed kaldet float er tilsluttet en metalstang, der er knyttet til en kontrol switch beliggende på piedestal bundkar pumpen. Når der er en oversvømmelse i kælderen i hjemmet, fylder vand i sumpen pit. Når vandet begynder at stige, stiger float enheden til et bestemt punkt at aktivere parameteren kontrol til sump pumpen. Vandet er suget fra et rør gennem en anden en, der fører til boliger kloak eller septiktank. Piedestal bundkar pumper er ikke at blive nedsænket i vand. Det er designet til at være over vandet. Den anden slags sump pumpen er dykkede sump pumpen. Dykkede sump pumper er designet til at blive nedsænket i vand uden at forårsage skade på sump pumpeenhed. Med dykkede sump pumper er vand tegnet og filtreres via bunden af bundkar pumpen. De har ikke nogen tilknyttede rør til at suge vand ud. Bunden af dykkede sump pumpen består af en skærm type filter, der forhindrer grus og snavs i at blive suctioned ind i pumperne løbehjulet. Løbehjulet på dykkede sump pumpen er en stor del af bundkar pumpen. Det producerer den sugeeffekt. Løbehjulet er beskadiget, sump pumpen er i sidste ende beskadiget og skal udskiftes.

Dykkede bundkar pumper generelt består af et holdbart plast boble-type dækker over den elektrisk switch af bundkar pumpen. Hvornår rejser vand boble flåd. Når vandet stiger til et bestemt niveau over pumpen, elektrisk kontakten aktiveres og pumpen går til arbejde sugning vand fra kælderen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com