Hvordan fungerer en elektrisk kaffe Grinder?

February 20

Hvordan fungerer en elektrisk kaffe Grinder?

En elektrisk kaffemølle bruges til at slibe kaffebønner lige før at lave en kande kaffe, dermed forsikring en frisk smag. Det også giver dig mulighed at vælge en brugerdefineret grind for din maskine. Den finere din male din kaffe bønner, jo stærkere bliver din kaffe. Auto drop kaffemaskiner (ligesom en Mr. Coffee) gøre godt med en mellemlang trummerum. Espressomaskiner kræver et fint grind, og en fransk presse har brug for en grov trummerum. Over slibe dine bønner kan resultere i en bitter smag.

Der er to typer af kaffemøller: blade og burr. Klinge kværne tendens til at være hurtigere og billigere end burr kværne. En klinge mølle har en hvirvlende blade til skær kaffen i partikler, lidt ligesom en lille foodprocessor. Den fineste af jorden afhænger af hvor længe du lade det køre. Du kan også nødt til at ryste maskinen som du male din kaffe for at få hver bit jorden op pænt.En burr grinder smadrer bønner med en slibeskiven. Dette kan indstilles til at gentage den samme trummerum igen og igen til mere konsekvent kaffe slibning.

Ved hjælp af en elektrisk kaffemølle er enkel. Blot tilføje den rigtige mængde til hele kaffebønner i hopper af en burr grinder eller toppen af en klinge grinder. Du skal bruge ca 1 tbsp. af malet kaffe for hver 6 ounce af vand.For en burr grinder, Vælg din indstilling og tænde den. For en klinge grinder, hold ned startknappen i ti sekunder pulser. Ryste maskinen blidt mens du holder fælles landbrugspolitik stramt. Puls maskinen så mange gange som nødvendigt at få bønner jorden så fint, som du har lyst.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com