Hvordan fungerer en elektrisk stegepande?

December 21

Elektrisk stegepande Basics

Elektrisk stegepande fungerer mere eller mindre på samme måde en el-radiator eller hår tørretumbler værker. En høj spænding elektrisk strøm ledes gennem en modstand. Modstanden modstår strømmen af elektricitet, omdanne energien til varme. Varmen løber opad på overfladen af stegepande. Det hele styres af en termostat. Elektrisk skillets generelt får ikke helt så varmt som gas grill, men de kan få temmelig varmt. Deres væsentligste fordele er, at de kan få selv varme over en bred overflade med god temperaturkontrol.

Bruger

Elektrisk skillets kan bruges i en række forskellige måder. De kan bruges til fødevarer, sautee, grill bøffer og endda røre steger. En stor elektrisk stegepande kan også bruges til at tilberede flere retter på en gang. Nogle skillets er designet til at være køligere nær sider, hvilket giver en kok mere fleksibilitet. mad kan være brændt i midten og færdig ud til den ene side.

En af de mere interessante muligheder med en elektrisk stegepande er damp madlavning. Tilsæt et par dråber vand og sætte en metal dække over en skål, mens det kokke. Det vil koge hurtigere og varme mere jævnt og ikke tørre ud, mens det kokke.

Vedligeholdelse

Alle elektriske madlavning enheder vil i sidste ende brænde, og der er ikke meget du kan gøre ved det. Derudover behøver mest elektriske skillets overflader, der kan udskiftes, så vær omhyggelig med ikke at ridse din. Bruge træ eller plastik spatler, og holde din stegepande, rene, tørre og fri for bump og stød, der kan ryste elektronik løs. Fordi de ikke kan blive hængende i en opvaskemaskine, kræver elektrisk skillets mere pleje end mange indlæg og pander. Rense jeres ud, så snart det køler med en fugtig klud eller svamp.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com