Hvordan fungerer en kompakt traktor?

March 25

Hvordan fungerer en kompakt traktor?

Kompakte traktorer anvendes til at styre områder for lille til at passe større traktorer, eller til projekter for små til at retfærdiggøre udgifterne ved driften af en fuld størrelse traktor. Det er nytten af en kompakt traktor. Arbejde, som ville udgøre tunge, besværlige manuelle arbejdskraft er hurtig og effektiv med en kompakt traktor. Sne og gødning afsked, slåning en græsplæne, trække en trailer og kraftoverførsel redskaber off power takeoff (PTO) redskaber er et par af anvendelserne af en kompakt traktor. Opererer en kompakt traktor kræver, at du forstår at drive traktoren mens du bruger den traktor redskaber.

Instruktioner

•Indstil parkeringsbremsen. Sætte gearkassen i frigear. Lavere for gassen til tomgang. Start motoren med tændingsnøglen.

•Øge omdrejninger pr. minut (rpm) til 1/4-kapacitet. Skub i både kobling og bremse. Frigive nødbremsen. Sætte traktoren i første gear og langsomt frigive koblingen til at bevæge sig fremad. Sætte det i omvendt at Flyt traktoren baglæns.

•Træk tilbage på underarmen løftestang til at hæve det forreste gennemføre. Det er beliggende ved siden af den rigtige, ryggen hjul-godt ved siden af sædet. Skubbe underarmen håndtaget ned til lavere det forreste gennemføre. Til højre for underarmen er håndtaget pronation/supination løftestang. Trække sig tilbage for at vippe den forreste gennemføre tilbage. Skubbe det frem for at dyppe det forreste gennemføre frem.

•Træk tilbage på PTO løftestang ligger ved siden af sædet på gulvet for at engagere PTO. Skubbe den frem til frigøre PTO.

•Træk tilbage på tre-punktsophæng håndtaget ligger på gulvet til højre for PTO løftestang til at øge hitch. Skub på tre-punkts løftestang til at sænke hitch.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com