Hvordan fungerer Surdiac kul brændeovne?

October 12

Hvordan fungerer Surdiac kul brændeovne?

Surdiac kul brændeovne er designet til brug med eller uden brændstof hopper. Justerbar hopper pladen er i midten af ovnen og holder det kul, der venter på at droppe, efter behov, i ilden, ifølge Arne hjemmeside.

Funktion

Surdiac brændeovne er startet ved at dreje kontrolknappen udkast til den maksimale indstilling og markedsføring pindebrænde på risten, så tilføje ært kul gennem øverst. Termostatisk udkast kontrol brand intensitet. Periodisk omrøring branden vil fjerne risten. Når ilden har døde og enheden er afkølet, vil lukke flue spjældet holde varmen i rummet fra slipper op gennem skorstenen.

Funktioner

Ved hjælp af tragten for at fodre bålet giver mulighed for en stigning i brænde gange med mindre optankning kræves. Når ilden går godt, skal ovnen være holdes fuld eller næsten fuld. Kun kul i den nederste del af brændkammeret vil brænde i løbet af denne tid. Når kul bliver til aske, vil mere kul falde og tage sin plads.

Overvejelser

For at helbrede maling og støbejern dele af det Surdiac kul komfur, skal de første seks brande være lille. Rygning kan forekomme og åbne et vindue i denne periode vil reducere ubehag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com