Hvordan fungerer uden vindue Air Conditioners?

October 24

Hvordan fungerer uden vindue Air Conditioners?

En Vinduer eller bærbar klimaanlægget er en mulig løsning til at afkøle et værelse eller en lille lejlighed, når der er ingen vindue eller vindue air conditioners er ikke tilladt. Nogle computer fagfolk bruge vinduesfrie klimaanlæg til at holde serverrum køligere end centrale klimaanlæg holder dem.

Udstødning

Uden vindue air conditioners er placeret på gulvet i rummet du forsøger at køle og ikke i et vindue. En Vinduer enhed bringer den varme luft fra rummet, dehumidifies i luften, så blæser kold luft tilbage i rummet. Ideelt, den varme luft er derefter udmattet ud gennem en slange, der går ud af et vindue. Det kan udstødning til en sænket loft eller et andet rum, hvis der er ingen vindue.

Vand

Affugtning processen skaber vand, og vandet er nødvendigt at gå et sted. Nogle modeller Tom i en samling panorere eller spand, som muligvis skal tømmes mellem hver otte timer til en gang om dagen. Andre modeller sende vandet udenfor gennem en udstødning slange, mens den tredje type fordamper kondensvandet, så der er ingen grund til at disponere over den.

Ineffeciency

Uden vindue air conditioners er ikke energieffektive maskiner på grund af den ineffektive udstødningssystem. Da der er nogle gange ingen steder at lufte udstødningen, er de ofte ineffektive på køling. De er høje energiforbrugerne så godt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com