Hvordan GE opvaskemaskine virker

October 31

GE sælger en række forskellige opvaskemaskine modeller, herunder under-the-counter og bærbare opvaskemaskine. Disse apparater alle kræver tre separate tilslutninger for at arbejde som de er designet: en vandforsyning, spildevand forsyning og elektricitet. Ved hjælp af alle disse forskellige forbindelser, er GE opvaskemaskiner stand til at få dine retter ren, selv med svært at fjerne bagt på mad. Hvordan GE opvaskemaskine virker måske lyder mystisk, men det er egentlig bare et antal cyklusser arbejder sammen for at få dine retter ren.

Fylde cyklus

GE opvaskemaskiner begynde rengøring dine retter ved at pumpe vand ind i maskinen ved hjælp af en elektrisk pumpe placeret i bunden af enheden. Opvaskemaskinen leveres med vand ved en slange kører til nærmeste vandforsyning ventilen, som er normalt køkkenvask. Opvaskemaskinen fortsætter med at trække i vandet indtil det når en bestemt forudindstillet niveau. En float switch, der stiger med vandet automatisk skærer vandforsyningen når dette niveau.

Vask

Når opvaskemaskinen er fyldt, sæbe dispenser døren popper åbne og sæbe pulver, gel, flydende eller tablet begynder at blande sig med det varme vand inde. Vandet pumpes af opvaskemaskine gennem vask arm i midten af kabinettet. Vandet hjælper til at fremdrive arm rundt i en cirkel og spray varmt, sæbevand blandingen inde i opvaskemaskinen at slukke fødevarer og snavs fra retterne. Nogle GE opvaskemaskiner har også en anden spray arm ligger under de øverste kurv. Efter vask gentage GE opvaskemaskiner sprøjtning vand over retterne, men uden sæbe. Undertiden er skyl støtte tilføjet på dette trin.

Drain cyklus

Efter et forudindstillet tidsrum stopper pumpen, skubber vand gennem spray arm. På dette punkt dræne opvaskemaskine magnetventil ture, som åbner opvaskemaskinen til afløb slange. Pumpen så skubber vand ud af GE opvaskemaskine og i drain slangen, hvor det bortskaffes på endestykket forbindelse eller skrald bortskaffelse på nærmeste vasken. Nogle GE opvaskemaskiner har separate pumper til sprøjte arm og dræne pumpe, mens andre har reversibel pumper, der gør begge job.

Tørring cyklus

Når vandet er blevet pumpet ud af opvaskemaskinen, skifter varmelegemet i bunden af GE opvaskemaskine kabinet. Dette skaber varme inde i kabinettet, som begynder at tørre retterne. De tørretider kan programmeres til at vare i forskellige perioder, så at større retter, såsom gryder og pander, komme ud lige som tør som mindre glas.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com