Hvordan gemme frø fra en Valmue plante

May 8

Hvordan gemme frø fra en Valmue plante

Valmuer skal normalt genplantes hvert forår, som en årlig blomst. Med deres store frø bælg, hver indeholdende hundredvis af frø, er de et passende valg for at lære kunsten af frø spare og spare dig selv udgifterne til køb af frø eller planter hvert år.

Instruktioner

•Vælg en eller flere sorter af Valmue blomst frø til at plante. Hvis mere end er én række valgt, de skal plantes langt fra hinanden, eller for at være sikker på forebyggelse af krydsbestøvning, du bliver nødt til at bestøve planterne i hånden. Etiket og sted stakes at identificere sorter.

• Som snart markere som blomsterne begynder at blomstre, de planter, som du vil høste frø ved at binde udflagning tape omkring stilke. Vælge dem, der har de egenskaber, du ønsker, f.eks. størrelse, farve eller tidligt blomstrende. Valgte bør også være kraftig og sund. f du er plantning kun én række Valmue, kan du udelade trin 3, som bier vil gøre bestøvning for dig.

•Hvis du vælger at bestøve i hånden, ligesom de valgte knopper er åbne, dækker dem med ostelærred eller letvægts hvidt stof og binde lukket i bunden. Erstatte stof, hvis det bliver vådt. Fjern hver dag for at børste pollen fra spidsen af støvdragere (tynd fremskrivninger omkring æggestokkene) på æggestokken på midten af blomsten, der bruger en vatpind eller en lille pensel. Fjern dækker når kronblade begynder at falde, som bestøvning er fuldført.

•Klippe valgt blomsterhoveder når kronblade falder og æggestokkene, som vil blive frø pod, er forstørret. Tjenestefrihed Blomsterkurv omkring to inches af stænglen. Sprede blomsterhoveder ud på avisen og lad tørre ca to uger i et sted, der er stuetemperatur eller varmere, tør, og ud af sollys.

•Shake bælg at høre frøene raslende inde at sikre frø er tilstrækkeligt tørre. Delt pod åben og ryst frøene i en skål. Hvis åbning pod er vanskeligt, stikke et hul i toppen af bælgen med en kniv til at fjerne frø.

•Opbevar frø i en papir kuvert, markeret med navnet på sorten og år høstet. Holde i en stuetemperatur, tørt sted.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com