Hvordan gemmer et solpanel energi?

August 27

Udnytte solen

Ønsket om at finde alternative energi synes at øge mere og mere som teorien om global opvarmning bliver mere overbevisende. Vi har kigget til solen som en ressource i fortiden og i stigende grad ser solpaneler på bygninger og andre konstruktioner. I virkeligheden, installeret staten Californien i 2007 vedtaget lovgivning, som kræver sol paneler på alle statslige bygninger hvor det er muligt. Denne artikel vil forklare, hvordan disse solpaneler indsamle energi og omdanne emissioner-fri strøm til os.

Perfekt vs ufuldstændig silicium

Solen udsender varme og energi til timer på timer om dagen; cirka 1.000 watt energi pr. kvadratmeter af jorden er velsignet med solen. Solpaneler er designet til at fange så meget af de watt som muligt, udnytter specielt designet celler kaldes solceller (Pv). De er delt ind i positive og negative celler.

Solceller i panelet er faktisk indeholder halvledere lavet af silicium. Når lyset rammer solceller, overfører de elektronerne til silicium. Ren silicium er lavet af 14 elektroner inden for tre skaller. De indre skaller er fuld, men den yderstof kun holder fire elektroner at obligation med de omkringliggende ren silicium andre fire elektroner.

Men solcelle silicium er ufuldkommen, da dens atomer er blandet med andre atomer som fosfor som indeholder en 5-elektron yderstof. Da silicium struktur kun har 4, er der en venstre hængende, når silicium- og fosfor celler obligation op. Det vil forblive der indtil lyset energi opvarmer silicium. Når det sker i den negative Pv celle, hængende elektron bryder fri og debiteres med energi, på udkig efter et sted at lande. Andre elektroner få frigjort så godt, men "løs" fosfor dem er meget lettere, da de ikke er bundet. Deres landing sted ville være den positive Pv celle, da det sker at have elektron-fri huller, høflighed af boron celler i det. Bor kun har tre celler på den ydre skallen, hvilket gør det til en perfekt pasform. De opladet, gratis celler vandre rundt, indtil de opfylder "outlet" diskuteret tidligere.

Beskyttelse, Installation og brug

Disse celler er dækket af glas og anti-reflekterende coating til beskyttelse mod barske elementer. Når installeret på dit hus, skal de være vinklet perfekt. Der er normalt 36 celler i en sol-panel, der er designet til et hus. Hvis man er dækket fra solen, kan du miste op til 50% af energi samling! Folk forbinde normalt deres paneler til lang levetid batterier eller firmaet power grid. Batterier er nyttigt, så de kan lagre energi til brug på de dage, hvor skyerne er ud. Tilslutning til gitteret kan faktisk gøre dig til penge; Hvis du producerer mere solenergi end du har brug for, vil at energiselskab "købe" det fra dig. Hvis det er især overskyet i en periode, ville du bruge gitterets energi. Naturligvis, vil de opkræve dig mere for energi end du ville sælge til dem, men trade-off for at få en næsten gratis energi oplagring enhed ikke kan slå.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com