Hvordan gengiver Primrose?

April 9

Hvordan gengiver Primrose?

Beskrivelse og geografi

Primrose er en hårdfør flerårig urt, der vises i foråret. Dets farver er lyse gul, rød, blå eller pink. Det kan lide skyggefulde områder og fugtig jord. Det vokser 6 inches til 30 inches høj, afhængigt af sorten.Der er mere end 425 arter af primrose, som dansk primrose, japansk primrose og Hulkravet Kodriver. Du kan kategorisere primrose af hvor de vokser bedst. Nogle vokser bedst i rock haver eller ved vandet haver. Andre vokser bedst i enge eller regelmæssig blomsterhaver. Der findes sorter, der vokser bedst i drivhuse, som den kinesiske primrose.Primrose er hjemmehørende i Europa, Asien og Nordamerika. P. magellanica er den eneste primrose, der vokser i Sydamerika. American Kodriver Society er en international gruppe hvis mål er at uddanne folk om primrose. Medlemmer af samfundet del frø fra forskellige arter overalt i verden.

Hvordan Primrose gengiver

Primrose gengiver fra ganske lille frø. For korrekt spiring, tilså dem så snart du høste dem. Læg dem på seedbeds af sphagnum lag over sterile pottemuld, ifølge den have hjælper hjemmeside. Placere skufferne i køleskab i 3-4 uger til at holde frø cool. Derefter holde frø ved 70 grader F for spireevne, som tager 3-6 uger.Vand fra neden af indstillingen bakke lige over vand, indtil jorden er fugtig. Placer en klar ark eller glas over bakken indtil frøene spire. Når udplantningsplanterne er 2 inches høj, plante dem i deres egne gryder.

Plantning af Primrose

Plante primrose i det tidlige forår i en kølig, skyggefulde område eller delvis skyggefuldt område, hvor jorden er fugtig og har god dræning. Jorden skal have en pH på 6,5, som er let syrlig. Planterne kan håndtere fuld sol i det tidlige forår, men ikke som temperaturer stige.Indstille planterne 6 inches fra hinanden og ikke dybere end toppen af kronen. Du kan opdele og transplantation ældre planter når de har stoppet blomstrer. Potteplanter primrose planter kan modstå temperaturer på 50 grader F i et drivhus. I løbet af sommeren, de har brug for masser af ventilation. Pick ud blomst stængler til at forbedre væksten. Spider mider kan være et problem, hvis planterne er i for meget varme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com