Hvordan gør det selv køkken projekter

June 7

Køkkenet er samlingssted for mange familier. Organisere og forskønne din ved at gøre et par gør det selv køkken projekter. Tag et kig på dit køkken, se hvad der skal ske til det og oprette en liste over nogle enkle køkken projekter du kan gøre. Involvere familiemedlemmer og få alle til at deltage. At gennemføre disse projekter i en weekend gør du føler som om du har et nyt køkken.

Instruktioner

•Organiser dine kabinetter og spisekammer. Sortere elementer i sektioner som købmand. For eksempel, udpege en hylde til din madlavning leverancer, såsom mel, sukker, brød mix, osv. Placere alle gryder og pander i kabinetter nær din komfur for nem adgang. Køb opbevaringsbeholdere til at gemme korn, bønner og ris i nice containere i dit spisekammer. Investere i god kvalitet containere, der er robust og tåler opvaskemaskine.

•Opret en sikker køkken. At holde en ildslukker et sted, der er let at adgang i tilfælde af en brand blusser op mens madlavning. Holde ethvert køkken rengøringsmidler, der er giftige ud af rækkevidde af små hænder og holde disse elementer fra mad. Placere dem i et kabinet af sig selv ved at sætte dem i en svære at nå områder, såsom skabet over køleskabet. Rense dine hænder og bordplader med varmt vand og sæbe efter håndtering af råt kød. Har et skærebræt specielt til forberedelse råt kød.

•Paint dit køkken. Den bedste måde at give dit køkken et facelift uden at bruge en masse penge er at give den en ny farve. Forberede væggene af lappe nogen huller og slibning dem før maleri. Bruge en sæbe til at vaske væggene og lad dem tørre, før maleri. Vælg maling til køkken, der er semi-blank eller blank, der giver mulighed for aftørring væggene, hvis det er nødvendigt. Vælg en farve, der hænger sammen med resten af dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com