Hvordan gør du afgøre, hvor meget Soda Ash at sætte i en swimmingpool, hvis det er for Alkaline?

August 18

Hold kemikalierne i en pool godt afbalanceret er vigtigt at pool vandkvalitet og svømmere comfort. En foranstaltning, der er afgørende er niveauet for alkalinitet i bassinvandet. Alkalinitet påvirker vandets pH niveau; Når alkalinitet er for høj er pH rejst. Høj pH medfører svømmere at opleve hud- og øjenirritation. En metode, der bruges til at sænke alkalinitet i bassinvandet er at tilføje soda ash til vandet.

Instruktioner

•Test niveau af alkalinitet af vand ved hjælp af en pool kemi test kit. Fylde den store rum med test hætteglas til mærket, 25ml med vand fra poolen – sikre, at vandet er taget fra 2 fod under overfladen. Tilføj to dråber No. 7 reagens og fem dråber No. 8 reagens. Tilføje No. 9 reagens én dråbe ad gangen, hvirvlende containeren mellem dråber. Antal antal dråber det tager indtil vandet vender sig fra grøn til rød.

•Multiply af 10 antallet af dråber, det tog for at tænde for vandet fra grøn til rød. Resultatet er den totale alkalinitet af vandet. Det anbefalede område for alkalinitet er mellem 80 dele per million og 120 dele pr. million.

•Tilføj ca 1,5 ounces soda ash pr. tusind gallon af vand for at hæve totale alkalinitet 10 dele pr. million. Overveje en 5.000 gallon swimmingpool, der registrerer en totale alkalinitet af 60 dele pr. million: at bringe alkalinitet inden for acceptable område du vil skulle tilføje 15 ounce af soda ash. Det er 1,5 (ounces soda ash) gange 2 (alkalinitet bør stige med 20 dele per million) gange 5 (tusindvis af gallons), hvilket svarer til 15 ounces.

•Test alkalinitet i poolen igen i to til tre timer og tilføje flere soda ash, hvis nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com