Hvordan gør jeg Arch Top køkkenskab døre?

October 5

Skære en arch kabinet døren er en enkel proces, som enhver boligejer kan udrette med et stykke snor, blyant, puslespil og en afsluttende søm. Ikke alene betyder dette tilføje et brugerdefineret udseende til køkkenet, det også tilføjer værdi til huset. Processen tager kun et par minutter efter de oprindelige målinger. Hvis du gør dette til skabslåger, der allerede er på plads, du bliver nødt til at passe døråbningen, som er lige så nemt som at gå til hjem butik og købe to afrundede arch hjørner.

Instruktioner

•Tag døre fra kabinettet. Brug Phillips hoved skruetrækker. Du kan forlade hængslerne på døren.

•Measure bredde på døren. Opdele måling i halve. For eksempel, hvis døren er 18 inches lang, vil kløft af to og dette give dig 9 inches. Dette er halvvejs mellem begge kanter af døren. Fra den øverste centrum, måle ned halvdelen af bredden af skabet igen. I vores eksempel, ville der være 9 inches ned, så godt. Dette er midtpunktet, som du vil bruge til at gøre buen.

•Kontroller søm ind i døren på bagsiden for ikke at efterlade et hul på ydersiden. Kun drev søm i indtil det er solid. Bindebånd til neglen. Binde blyant til strengen for enden på samme afstand som halvdelen af bredden på døren. Husk, hvis døren er 18 inches lang, du ville binde blyanten til streng 9 inches fra døren.

•Mark bue langs toppen. Dette gøres ved at starte i den ene ende af døren og flytte blyanten på tværs af bagsiden af døren at holde strengen stram. Dette vil give dig en perfekt bue.

•Klippe langs linjen med puslespillet. Hvis du bruger et firkantet kabinet, skal du klæbe de to arch stykker ind i hjørnerne. Dette vil give døren et professionelt udseende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com