Hvordan gøres VVS for et hus bygget på en Cement Slab?

April 13

Hvordan gøres VVS for et hus bygget på en Cement Slab?

VVS-et hus bygget på en slab foundation kræver omhyggelig planlægning og måling. Mens tryk vandforsyning linjer kan dirigeres gennem loftet og mellemrum mellem væggene, afhænger flow i spildevand linjer tyngdekraften til at fjerne spildevand fra huset. Da disse linjer skal placeres under fundamentet før hælde beton, når de er ekstremt svært at flytte. Placeringen af toilet, bad og køkken afløb efterlader lidt plads til fejl.

Første trin

En nøjagtig, færdiggjort plantegning er væsentlige før du starter enhver VVS arbejde. Når udgravningen er færdig, tage omhyggelige målinger for placering af hver dræning og levering outlet. Overveje tykkelsen af de færdige vægge og højden på den færdige gulv, når placering af din forbindelsespunkter.

Udgravning

Fjerne store sten og murbrokker fra bunden af alle skyttegrave, inden du kører rør. Tid og pres kan forårsage sten eller andre hårde genstande til at gennembore underground VVS. At finde og reparere en utæthed under en plade er et dyrt og vanskelig proces. Skyttegrave for affald linjer skal installeres med en konstant skråning fra indtagelse til spildevand punkt hvor de slutte sig til kloakering eller septiktanke system til at opretholde et konstant flow.

Rør

Trykprøvning vandforsyning linjer og forbindelser før begrave dem. Når du bruger kobber, er slangen bedst, da det kan installeres som en enkelt point-to-point køre. At reducere antallet af loddede forbindelser reducerer antallet af mulige manglende punkter fra en mindre end perfekt joint.

Opfyldning

Omhyggelig opmærksomhed på kvaliteten af materiale, der anvendes til at dække rørene når det er installeret. Samme sten og vragdele, der kan skade en pibe i sengen af renden kan komprimere mod toppen af røret, når det betonfundamentet hældes.

Underjordiske fordele

Begrave husstand VVS forsyningslinjer nedenunder instituttet reducerer risikoen for frysning og kan være en god mulighed i koldere klimaer. Lokale bygningsreglementer angive minimum dybet kræves for VVS installation. Efter disse anbefalinger drastisk reducerer faren for skader til VVS fra koldt vejr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com