Hvordan granit få gjort til bordplader?

May 14

Introduktion til granit

Granit er en af de sværeste klipper, at der er. Der er kun et par ting, der kan skære granit, nemlig et andet stykke af granit, og den anden en diamant-kantet så. En nuværende tendens er lige nu at have granitbordplader. Dette gør hjem ser meget dyrere, end de er, og granit er også elskede på grund af sin høje holdbarhed. Hvis du har aldrig undersøgt granitbordplader, vil det interessere dig at lean hvordan granitten er lavet til bordplader. Denne artikel forklarer processen fra at finde sten hele vejen til at installere det i køkkener.

At finde granit

Geologiske prospektering bruges til at finde steder hvor granit findes. Der er granit miner over hele verden. USA har et stort antal granit miner, hvoraf mange er i den østlige del af USA. Granit er en af de sværeste klipper i verden, og på grund af at det kom ikke udbredt brug indtil magt udstyr begyndte at blive brugt.

At få granit ud af jorden

Når granitten har fundet i jorden, er et stenbrud lavet omkring det at hjælpe uddrag sig fra jorden. De vigtigste måder at granit er fjernet fra jorden er gennem savning og boring. Blokke af granit er forsøgt at være udvundet i en ensartet form, således at hver blok er omtrent samme størrelse. Dette er bedst til at skære senere og for transport.

Flytning af granit

Granit er sorteret af farve på stenbruddet før det er flyttet til en forarbejdningsvirksomhed. Hvis nogen rock har store revner eller urenheder, såsom en stor chuck af en anden slags rock, er så de afsat og ikke anvendes. Granit er transporteret til webstedet forarbejdning af lastbil. Nogle stenbrud er placeret i nærheden af forarbejdningsvirksomheder, men ikke alle er.

Skæring i granit

Da granit er en af de sværeste klipper, er det eneste, der kan skære granit enten en diamant-kantet kutter eller en sav, lavet af granit, selv. Dette gør det yderst vanskeligt at form og facon. Dette er en af de faktorer, der gør granit tællere så dyrt. Granit er skåret i plader, som regel et sted omkring 54 fod kvadrat og omkring 2 til 3 inches tyk. Granit plader er tilbøjelige til at bryde på dette punkt, således ekstra pleje skal tages.

Gør Counter overflader

Når nogen ønsker at sætte granitbordplader i deres hjem, de har brug at måle hvor mange fødder af granit de får brug for. Så vil virksomheden installation bordplader give dem en liste over farver, som de har i denne størrelse. Kunden picks farven, og selskabet installerer derefter det. En fugemasse anvendes til toppen af tællerne, således at rock er ikke længere porøse og reflekterer lys med en høj-gloss glans. Tællerne er skåret til at passe specifikation af kunden og installeret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com