Hvordan gulv ovne arbejde

January 28

Har du mange muligheder for boligopvarmning metoder. Fra brændeovne pejse, varmeovne, radiatorer og gulvet ovne, disse systemer alle fungerer forskelligt og giver forskellige fordele og ulemper for husejere. Gulvet ovne vises normalt i hjem over hele USA. Forstå, hvordan disse enheder arbejde kræver en forståelse af hvad de gør, og hvordan de skaber og udbetale varme i hjemmet. Ud over at generere varme, udgør gulvet ovne mange farer.

Grundlæggende

Gulvet ovne sidde under overfladen af et gulv. De strækker sig typisk fra lige under overfladen af første sal i et hus i kælderen, hvor hovedparten af ovnen findes. Toppen af ovnen sidder niveau med gulvet i værelset direkte over hovedparten af ovnen. Varm luft genereret af ovnen kommer ind i rummet via en risten i gulvet i et værelse. Termostater styre temperaturen output af disse ovne.

Generering varme

Gulvet ovne er gas-drevne ovne. En udluftning på ovnen trækker frisk ilt ind i enheden, som feeds brand skabt af gas og en radiator i ovnen. Processen med at bruge gas og luft til at generere varme gennem ilden udgør forbrænding. Når du slår en gulvet ovn, begynder det forbrænding. Hvis du slår temperaturen på en enhed, intensiverer det forbrænding. Et udstødningssystem tager skadelige stoffer lavet af forbrænding, såsom kulilte, ud af gulvet ovn samtidig udsender ren varm luft ind i et rum gennem risten.

Udbetale varme

Gulvet ovne udbetale varme gennem en proces, der omfatter aspekter af såvel strålevarme og konvektive varme. Strålevarme udgør processen ved hvilken varme stråler ud fra en overflade, stigende temperatur af luftmolekyler udenom. Mens varm luft udstråler fra gulvet ovne, udgør ovne ikke en faktiske type af strålevarme enhed fordi de blæse varm luft – sande strålevarme varmer gulvet selv. Konvektive varme opstår, når en ekstern kraft skaber væske flow. Gulvet ovne udvise kraftigt luft, der stiger ind i et miljø og blander med luft i dette miljø gennem en konvektive proces.

Farer og mangler

Arten af gulvet ovne fører til talrige problemer og mangler. For eksempel, de kraftigt udvise luft ind i et miljø, men mangler evnen til at cirkulere ordentligt at air. På grund af dette bliver området direkte omkring en gulvet ovn meget varm, mens andre områder af et rum eller huset forblive ved lavere temperaturer. Den ekstreme varme af risten af en gulvet ovn præsenterer en brandfare og viser farlige for mennesker og dyr. Problemer med et udluftningshul på et gasfyr kan resultere i en enhed, der udleder store mængder af kulilte, en farveløs, lugtfri og potentielt dødelige giftige gas.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com