Hvordan hænge hylder på en Cement væg?

August 6

Hylderne er normalt meget nemt at hænge i drywall, som du normalt bare nødt til at finde et træ stud i Sheetrock og skrue mindst ét ben af din hylder ind der. Men hængende hylder på cement er en anden udfordring, som du gonna være boring til solid rock. En mere vanskelig proposition, det kræver de rigtige værktøjer og know-how.

Bore Pilot huller

Med en boremaskine og en stærk murværk drill bit, der er den rigtige størrelse til både ankeret og skruer til hylderne, bore pilot huller i cement selv efter nøje måling hvor du ønsker dine hylder til at hænge. Du skal bruge en slags synlig mark for at sikre du får disse positioner højre. Boring af disse huller vil være høj og smule vil varme op betydeligt, men ikke være bekymret. Dette er normalt, da det er metal spinning gennem rock. Lægge pres på smule, når bore ind i væggen, men ikke for meget pres, som det kan bryde borehoved. Altid bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne fra løs rock, der kan sparke tilbage på dig.

Indsæt ankre

Der er en række af ankre, der arbejder for beton vægge, men en af bedste kaldes en one-piece ekspansion anker, da det kan indeholde en betydelig mængde af vægt både på skruer og på hylderne i væggen. Disse ankre har tråde på den ene side af ekspansion kegle omgiver af metal kiler i anden enden. Ankre er ikke kun opdelt af størrelse, men også af hvor meget vægt kan de holde til væggen. Kontroller, at du har korrekt overvejet hvor meget dine hylder veje, men også hvor meget vægt vil blive lagt på dem. Det er bedst at bruge ankre og skruer for meget mere vægt, så du ville overveje at sætte på din hylder, bare for at være på den sikre side.

Når du har valgt dit ankre drev ekspansion kegle ende i hullet med en hammer til en afstand, hvor trådene kan nås med en skrue eller en bolt. Når ankeret er drevet sikkert ind i hullet, stram en lille møtrik på de gevindskårne ende. Dette vil gøre ekspansion kegle udvide og køre kiler stramt ind i siden af hullet. Skruen vil bryde før disse ankre kommer ud af væggen.

Installere hylder

Nu er installere de kantede parenteser, der vil holde hylderne med huller boret og ankre fast på plads, det næste skridt. Hylderne kan blot sidde løs på de kantede parenteser eller kan tilsluttes i parentes, selv--hvad synes at være den mere sikker måde at sætte det op. Køre skruer gennem beslagene til hullerne til skruer i væggen. Hvis skruen holder bevæger sig fremad, før det skal, ikke tvinge det, fordi du kan fratage skruen, selv. Bare fjerne det og prøve igen. Metal beslag er også bedre, når hængende hylder mod en betonmur med disse typer af ankre. Stål og tyk aluminium parentes kan støtte mere vægt end træ dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com